# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Antonio Pican lansează „Joker”

Antonio Pican lansează „Joker”

Antonio Pican lansează „Joker”

După ce a colaborat cu BIBI, una dintre cele mai de succes vloggerite şi artiste ale momentului pentru "Toate Fostele", Antonio Pican lansează un nou single. "Joker" este o piesă fresh cu beat-uri trap şi influenţe hip hop, ce dezvăluie prin versurile sale că dragostea poate învinge orice. Chiar dacă de câteva luni Antonio trăieşte alături de BIBI o frumoasă poveste de dragoste care îl face fericit pe deplin, piesa i se potriveşte perfect artistului. Antonio este alături de toţi cei care au fost dezamăgiţi sau pur şi simplu nu mai cred în dragoste, însă se lasă surprinşi de ea. 
 
"«Joker» este o piesă pe care am compus-o încercând să mă raportez la viaţa mea. Spune povestea unui băiat care înainte nu credea în dragoste, însă a apărut acea fată care a schimbat tot şi pentru care Joker s-a schimbat; un băiat care a făcut greşeli, însă acum mai presus de orice iubeşte cu tot sufletul şi încearcă să fie cât mai bun pentru a nu pierde ceea ce credea că nu va găsi vreodată: IUBIREA", mărturiseşte Antonio. 
 
Muzica şi versurile sunt compuse de către Antonio Pican, orchestraţia este realizată de Edward Sanda, iar videoclipul regizat de Alex Ceausu completează imaginea "Jokerului". "Este primul proiect pe care îl dezvălui din numeroasele surprizele pe care vi le pregătesc. În ultima perioadă am compus foarte multe piese şi abia aştept să le ascultaţi şi voi. Până atunci, sper să vă bucuraţi de «Joker» şi să fie non-stop pe repeat", adaugă artistul.
 
Cu o comunitate de aproape 900.000 de abonaţi pe YouTube şi 500.000 de followers pe Instagram, Antonio Pican este unul dintre cei mai fresh şi populari solişti şi vloggeri ai momentului. A colaborat de a lungul timpului cu nume precum Liviu Teodorescu pentru "Mă ia cu inima" şi BIBI pentru "Toate fostele", piese de succes ce împreună au adunat peste 9 milioane de vizualizări pe YouTube. În vârstă de 18 ani, Antonio Pican s-a făcut remarcat prima dată în 2014 pe scena Next Star unde a cucerit publicul şi a ajuns până în finala de popularitate, iar trei ani mai tărziu a urcat pe scena X Factor.

Sursa: Cat Music - 28 August, 2020