# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Antarctica si Raku lanseaza "Singuratate Urbana"

Antarctica si Raku lanseaza "Singuratate Urbana"

Antarctica si Raku lanseaza "Singuratate Urbana"
Trupa de indietronic Antarctica a lansat videoclipul oficial al noului lor single, "Singuratate urbana", un featuring cu rapper-ul raku.

Ideea unei colaborari intre Delia, solista Antarctica, si raku a aparut in urma cu mai multi ani, insa abia acum cei doi au gasit resorturile pentru a pune bazele ei. Alaturi de ei au lucrat Tudor, Mircea, Joco si Mirko, ceilalti membri ai trupei Antarctica, iar catalizator creativ a fost spectacolul societatii care ii inconjoara si din care fac parte. 

„Singuratatea in multime pe un fundal sonor optimist – acesta este cantecul orasului; este ceea ce asculti atunci cand bati strada la picior, este oglinda din care imaginea omului contemporan, cu emotiile si sensibilitatea sigilate, se reflecta perpetuu, in tot si in toate”, spune Delia. De altfel, ea nu este la prima aparitie alaturi de un artist de hip-hop, fiind vocea care a cantat binecunoscutul refren al piesei „2 in 1” alaturi de R.A.C.L.A.

Versurile si compozitia piesei „Singuratate urbana” apartin Deliei si lui raku, iar orchestratia a fost realizata de membrii Antarctica. Piesa a fost inregistrata in studioul No Stress Media, unde partea de mix si mastering a fost asigurata de catre Dan Georgescu (byron).

Clipul este regizat de Christu de la Chill Brothers/7 Roads Films. Filmarile au avut loc la mijlocul lunii mai, au durat trei zile si s-au desfasurat pe mai multe strazi din Bucuresti, cu doua opriri strategice: Dianei 4 si Club Control. Partea de styling si imagine a fost asigurata de Ioana Nicolescu (Code Noir Style). 

Clipul surprinde calatoria cautarii propriei identitati pierdute in tumultul peisajului urban modern – un spectacol la care fiecare dintre noi participa si in acelasi timp asista. Omul contemporan, bruiat de zgomotul surd al orasului si de haosul imaginilor derulate pe repede inainte, se dizolva in multime si in numarul infinit de posibilitati, instrainandu-se de sine insusi si de lume. 

Antarctica:
Delia Opran - vox noctis
Tudor Scanteie - guitars
Jozsef Orosz-Pal - keys & electronica
Mircea Burete - bass
Mirko Grusa – drums



Sursa: Overground Music - 25 Iunie, 2013