Antarctica - "IYHSHON" (Is Your Heart So Hard Or Nonexistent) | Versuri.ro
Antarctica - "IYHSHON" (Is Your Heart So Hard Or Nonexistent) | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Antarctica - "IYHSHON" (Is Your Heart So Hard Or Nonexistent)

Antarctica - "IYHSHON" (Is Your Heart So Hard Or Nonexistent)


Antarctica - "IYHSHON" (Is Your Heart So Hard Or Nonexistent)
Vineri seara, in timpul unui concert special sustinut la Clubul Taranului din Bucuresti, cei cinci Antarctica au dezvaluit publicului prezent cel de-al doilea videoclip din cariera. Acesta insoteste piesa IYHSHON (Is Your Heart So Hard Or Nonexistent?) – o varianta reinregistrata a piesei ce se gaseste pe albumul de debut Explorers – si are un stil vizual inedit, membrii trupei fiind insotiti de o serie de animatii realizate manual. 

Videoclipul IYHSHON a avut premiera TV in cadrul emisiunii Alternative Nation de la MTV Romania, moderata de DJ Hefe.

Clipul a fost realizat de Nicolae Chiris impreuna cu Dan Piersinaru. Pictura din fundal este realizata de Oana Marinica, iar post productia de Cristi Farcas. Solista Delia Opran si-a pus amprenta pe tinutele purtate, sfatuita fiind si de Dan Piersinaru, artist vizual si fondatorul platformei Autor bijuterie contemporana. De machiaj s-a ocupat Marie Dascalescu. Pe langa cei cinci membri ai formatiei Antarctica, in clip isi mai fac aparitia si doi invitati-surpriza: porumbelul Deneb si sarpele Lola. 

Fiecare cadru din fundalul videoclipului IYHSHON a fost pictat manual si fotografiat separat, animatia care ii insoteste pe membrii trupei fiind realizata prin tehnica "stop motion" - lucru ce a necesitat o perioada indelungata de post-productie. Experienta vizuala este una inedita, imersiva, si se imbina perfect cu mesajul din spatele versurilor. Puteti vedea o galerie foto de la filmarile videoclipului pe pagina oficiala de Facebook a formatiei.

 

Antarctica:

Delia Opran - vox noctis

Tudor Scanteie - chitara

Benjamin Rivalet - clape & electronica

Mircea Burete - bass

Mirko Grusa - drums

Sursa: musicantarctica.com - 9 Octombrie, 2012
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z