# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Anna Lesko si Pavel Stratan lanseaza "Leagana barca"

Anna Lesko si Pavel Stratan lanseaza "Leagana barca"

Anna Lesko si Pavel Stratan lanseaza "Leagana barca"
Anna Lesko si Pavel Stratan alaturi de Live Artist lanseaza un nou single, “Leagana barca”. Piesa a fost compusa de Virgil Dulceanu, Florin Tuliga si Pavel Stratan.

Lesko face combinatii cu trompete si Stratan!

Noul single al Annei Lesko vorbeste de iubire la malul marii, insa are marea calitate de a fi un hit pentru toate anotimpurile. Cine ar sta pe loc atunci cand trompetele suna, Anna canta senzual si Pavel Stratan apare in calitate de rapper?
 
"Leagana barca" este o intalnire cu o Anna dulce si naiva, transformata in turista la mare, cuprinsa de fiorul dragostei, batuta de soare si doritoare de o "biere riece". Piesa este o tripla premiera: prima colaborare a celor doi artisti, prima "exprimare" in grai neaos moldovenesc a Annei si prima aparitie ca rapper a lui Stratan. Trompetele din piesa vor suna bine mersi toate verile de acum inainte si la toate show-urile Annei de peste an. Si daca vreti sa ramaneti conectati in permanenta cu Anna in timp real si fara intermediari, artista va asteapta pe pagina ei oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/annalesko, unde trompetele suna non-stop! Deci, cine se baga sa legene barca? 

Sursa: Live Artist - 13 August, 2013