# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Andreea Bălan şi Jador și Costi lansează „Cu inima ta”

Andreea Bălan şi Jador și Costi lansează „Cu inima ta”

Andreea Bălan şi Jador și Costi lansează „Cu inima ta”

La doar câteva ore după ce artista ne-a purtat printr-o călătorie muzicală unde pasiunea și iubirea se întâlnesc odată cu noul single „Cu inima ta”, Andreea Bălan prezintă o nouă versiune a piesei, de data aceasta alături de Jador.

TikTok-ul a fost cel care i-a adus împreună pentru această colaborare. În urmă cu o săptămână, artista a dezvăluit comunității prin intermediul mai multor video-uri refrenul piesei, iar Jador și-a manifestat interesul pentru acest single și din acel moment cei doi artiști au început „jocul" pe platforma de Social Media. Cu influențe pop balcanice și compusă de hitmaker-ului Costi alături de Ionuț Bacula „Papu", „Cu inima ta” te poartă printr-o călătorie muzicală plină de pasiune și sex appeal.

Spectacolele susținute de Andreea Bălan transpun publicul într-o lume plină de visare, cu majorete, îngeri, iepurași sexy și balerine grațioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care „Uită-mă”, single care a adunat peste 58.000.000 de vizualizări pe YouTube. Andreea Bălan a lansat în 2022 și albumul „Soare după nori”, un material motivațional despre iubirea de sine și acceptare.

Jador a reușit să fie no.1 în topurile muzicale din România, dar și din străinătate cu hitul „Dau moda”, lansat alături de Lino Golden, care a generat peste 88 de milioane de vizualizări pe YouTube și s-a menținut pe locul 1 în Trending. Au urmat „Arde-mă Baby", „Jale” (alături de Emilia, Dodo, Jay Maly & Costi), care a cucerit topurile de specialitate și a adunat aproape 165 de milioane de stream-uri pe platformele de specialitate, „Ce n-aș da”, alături de What’s UP, „Carola”, dar și „Cele mai cele”, alături de Robert Toma.

Sursa: Cat Music - 6 Martie, 2023