Anamaria Petrișor lansează single-ul „Nu pleca” | Versuri.ro
Anamaria Petrișor lansează single-ul „Nu pleca” | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Anamaria Petrișor lansează single-ul „Nu pleca”

Anamaria Petrișor lansează single-ul „Nu pleca”


Anamaria Petrișor lansează single-ul „Nu pleca”

Deşi în general primim cadouri cu ocazia zilei de naştere, Anamaria Petrişor preferă să ofere şi ne răsfaţă cu un cadou muzical inedit. Artista lansează alături de Cat Music single-ul "Nu pleca", produs în studiourile HaHaHa Production şi compus de către Roland Kiss, Miruna Iova, Florin Boka împreună cu Anamaria Petrişor.

Anamaria Petrişor a compus o parte din versuri
"Mi-am dorit foarte mult ca anul acesta să le pot oferi tuturor cadou de ziua mea piesa «Nu pleca». Este o piesă dragă mie, specială, la care am lucrat împreună cu o echipă super talentată. Îmi place să mă inspir din trăirile mele şi să îmi pun amprenta asupra tuturor proiectelor. Piesa «Nu pleca» are un mesaj în care ne regăsim toţi. Sper să vă placă şi să visaţi la iubire", povesteşte artista.

Denis Hanganu este în rolul principal
O altă surpriză este apariţia în videoclip a actorului Denis Hanganu, unul dintre cei mai iubiţi actori din noua generaţie. Proiectul a fost o provocare pentru Denis, dar a făcut echipa bună cu Anamaria. Chimia lor se vede dincolo de ecrane iar acest lucru confirmă încă o dată talentul acestuia.

"Întotdeauna e o plăcere să întâlnesc oameni noi, oameni frumoşi cu o energie pe măsură. M-am înţeles de minune cu Anamaria şi cred că asta a ajutat mult pe parcursul dublelor, fiindcă după părerea mea, este foarte important să-ţi simţi partenerul de filmare aproape. Sunt mereu entuziasmat când lucrez la un proiect nou şi nerăbdător să văd rezultatul finit al muncii depuse. Pentru mine a fost o experienţă scurtă şi intensă, raportându-mă la activitatea principală care-mi ocupă programul în proporţie de 90%, adică filmările zilnice pentru serialul "Sacrificiul".

A fost ca o gură de aer proaspăt şi un bun prilej de a lucra şi de a mă adapta imediat în cercul unei alte echipe de filmare, respectiv noului context, lucru care mi-a plăcut tare mult. Oameni profesionişti, creativi, într-un mediu plăcut şi potrivit pentru o filmare reuşită. Într-un cuvânt: stas", declară Denis Hanganu.

Videoclipul a fost filmat în Bucureşti, în regia Isabellei Szanto, şi dezvăluie relaţia masculin/feminin transpusă într-un mod simplu dar intens din punct de vedere emoţional. 
 
În această perioadă, Anamaria Petrişor lucrează la mai multe proiecte muzicale alături de echipa de la HaHaHa Production şi îşi doreşte să facă performanţă în cariera ei muzicală, iar cel mai important sprijin vine din partea părinţilor ei, care au îndrumat-o să-şi urmeze visul.

Sursa: Cat Music - 29 Mai, 2020
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z