AMNA şi Liviu Teodorescu lansează „Sper s-o iubești” | Versuri.ro
AMNA şi Liviu Teodorescu lansează „Sper s-o iubești” | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> AMNA şi Liviu Teodorescu lansează „Sper s-o iubești”

AMNA şi Liviu Teodorescu lansează „Sper s-o iubești”


AMNA şi Liviu Teodorescu lansează „Sper s-o iubești”

AMNA colaborează pentru prima oară cu Liviu Teodorescu şi lansează "Sper s-o iubeşti", o poveste emoţionantă pusă pe note muzicale despre iubirea pe care cândva doi oameni au trăit-o, dar şi despre karma. De multe ori pot apărea obstacole care par a fi de nicăieri, chiar şi atunci când în mod firesc lucrurile ar trebui să aibă o turnură frumoasă. "Sper s-o iubeşti, să vă faceţi viaţa voastră, când o priveşti să-ţi vezi viitorul în faţă" sunt versurile ce înfrâng iubirea pe care un îndrăgostit o poartă atunci când toate visurile pe care le aveau împreună rămân doar cuvinte spuse. Compusă de către cei doi artişti alături de Ionuţ Vasilache, "Sper s-o iubeşti" este cadoul muzical pe care AMNA l-a pregătit de ziua ei şi este o piesă pentru toţi cei care nu au avut curajul să spună tot ce simt chiar şi atunci când relaţia a ajuns la sfârşit. Single-ul este însoţit de un videoclip regizat de Silviu Mîndroc, ce întregeşte povestea sensibilă din spatele versurilor.

"«Sper s-o iubeşti» este o piesă dragă mie, scrisă acum un an. Eu şi Liviu lucrăm de mult timp împreună, însă acest single reprezintă prima noastră colaborare şi mă bucur foarte mult că în sfârşit îl putem împărtăşi cu voi. Deşi piesa are la bază o poveste clasică de iubire, lucrurile iau o altă întorsătură. Adesea, tot ceea ce oferim se întoarce la noi, iar nimic din ceea ce ni se întâmplă nu este pentru a ne trage în jos, ci pentru a ne determina să facem schimbările necesare în viaţa noastră. Sper ca această piesă să ajungă la sufletele voastre şi să o ascultaţi cu plăcere", spune AMNA.

"Piesa cu AMNA a ieşit din pură întâmplare, într-o zi ne-am văzut la studio şi am scris tot împreună cu ea. S-a lăsat cu lacrimi din partea ei, şi-a pus sufletul pe tavă pe piesa asta şi e fix ce a simţit ea la un moment dat", adaugă Liviu Teodorescu.

AMNA a cucerit publicul cu piese precum "Tell me why", "În oglindă" (feat. Robert Toma), "Banii", "Nu poţi să mă uiţi" şi "Arme" (feat. What's UP), care au reuşit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube şi să ajungă în topurile radiourilor din România. Au urmat piese precum "De Câte X Vrei Tu", "Aproape cel mai departe" (în colaborare cu Robert Toma), "14 februarie", şi "Ce rămâne de făcut", feat. KEED de la Şatra B.E.N.Z. În luna mai a anului trecut, artista a colaborat pentru a treia oară cu Dorian Popa şi au lansat "Cealaltă ea", single ce a adunat peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, apoi a lansat "Cine pe cine", alături de Robert Toma, "Fix aşa cum eşti" şi "Adorm cu amintirea ta", alături de Robert Toma.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu a lansat numeroase hituri precum "Fanele", "Eşti Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" şi "Ascultă", single-uri ce au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020, Liviu Teodorescu a lansat piese precum "Mulţumesc", ce a fost prezenţă în top 10 pe TV & Radio, "Mi-ai pus ceva în pahar", "Unde îţi zboară gândul", "Cerule" feat. BRUJA, "Sar pe noi" feat. Dorian Popa şi "Fluturii" alături de JO.

Sursa: Cat Music - 24 Martie, 2021
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z