# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> AMNA lansează „6 șoapte”

AMNA lansează „6 șoapte”

AMNA lansează „6 șoapte”

După ce a lansat alături de Dorian Popa "Cealaltă ea", piesă de succes ce a cucerit topurile muzicale, AMNA lansează "6 şoapte", un single cu un mesaj aparte, ce are la bază o declaraţie de dragoste, pusă pe note muzicale. Compusă de către artistă alături de Şerban Cazan, Ana Maria Stancu, Robert Toma şi Vladimir Coman Popescu, "6 şoapte" te poartă într-o călătorie a inimii ce începe de la prima privire şi se transformă încet, încet în mai mult.

"Inima îmi cere un singur răspuns, oarecum în sufletul meu te-ai ascuns" - sunt versurile ce transmit una dintre cele mai sincere şi frumoase declaraţii de dragoste, iar videoclipul completează prin imagini povestea spusă de AMNA. Când cel pe care l-ai ales îşi face casă în inima ta, ştii că în acel moment trebuie să primeşti iubirea în viaţa ta şi să simţi vibraţia inimilor ce încep să bată la unison.

"Am lucrat cu mare drag la «6 şoapte». Este o piesă diferită de cele pe care le-am lansat până acum, ca sound şi mood, sper foarte mult să ajungă la sufletele voastre. Cred că toţi îndrăgostiţii care au trăit o poveste de iubire pasională ce a devenit universul vieţii lor, se pot regăsi", povesteşte AMNA.

De-a lungul timpului, AMNA a cucerit publicul cu piese precum "Tell me why", "În oglindă" (feat. Robert Toma), "Banii", "Nu poţi să mă uiţi" şi "Arme" (feat. What's UP), care au reuşit să strângă milioane de vizualizări pe YouTube şi să ajungă în topurile radiourilor din România. Au urmat piese precum "De Câte X Vrei Tu", "Aproape cel mai departe" (în colaborare cu Robert Toma), "14 februarie", şi "Ce rămâne de făcut", feat. KEED de la Şatra B.E.N.Z. În luna mai, artista a colaborat pentru a treia oară cu Dorian Popa şi au lansat "Cealaltă ea", single ce a adunat peste şapte milioane de vizualizări pe YouTube.

Sursa: Cat Music - 30 Iulie, 2020