# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Allexinno & Starchild - "Pentru ea"

Allexinno & Starchild - "Pentru ea"

Allexinno & Starchild - "Pentru ea"
Priviri pe furis… cuvinte nerostite… sentimente puternice… emotii unice… toate doar “Pentru EA (Lara Song)”, noul single semnat Allexinno & Starchild.

Scrisa si produsa de Allexinno & Starchild, “Pentru EA (Lara Song)” este o piesa indie pop dedicata tuturor fetelor care te fac sa visezi si sa evadezi intr-o lume plina de iubire.

“Uneori e greu sa iti exprimi sentimentele fata de persoana iubita, iar “Pentru EA” poate fi declaratia de dragoste perfecta. Cateodata nu e nevoie de prea multe cuvinte pentru a-i spune “te iubesc”, e suficient o singura melodie.”, a spus Allexinno.

“Compusa cu gandul la toate povestile de dragoste nespuse, piesa este perfecta pentru a-ti declara iubirea fata de acea persoana speciala din viata ta. “Pentru EA” este o piesa care transmite iubire, bucuria sentimentului, optimism si speram sa apropie cat mai multe persoane. Sa aveti o vara plina de iubire!”, a completat Starchild.

Single-ul urmeaza sa beneficieze de un videoclip ce va fi filmat luna viitoare. Mai multe detalii gasiti pe pagina lor de facebook.

Sursa: Red Clover Media - 28 Aprilie, 2014