# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Alexandra Ungureanu lansează „Noapte luminată”, un colind sensibil de Crăciun

Alexandra Ungureanu lansează „Noapte luminată”, un colind sensibil de Crăciun

Alexandra Ungureanu lansează „Noapte luminată”, un colind sensibil de Crăciun

La doar câteva zile înainte de Crăciun, Alexandra Ungureanu cântă despre cea mai emoţionantă sărbătoare a anului ce marchează Naşterea Domnului: Crăciunul. Cu un videoclip filmat într-un decor de poveste, parcă desprins din basme şi cu muzica şi versurile scrise de către Alina Manolache alături de Vlad Măzărel şi Dan Healy, "Noapte luminată" este o melodie sensibilă ce aduce laudă "Celui Mai Mare Împărat", cel care ne veghează şi ne iubeşte în mod necondiţionat şi ne ghidează paşii în fiecare zi. În acelaşi timp, piesa evidenţiază bucuria de a fi alături de cei dragi în aceste momente de celebrare

"Crăciunul este, dincolo de obiceiuri, tradiţii, papa bun şi cadouri, sărbătoarea Naşterii Domnului. Despre emoţia acestui moment este piesa pe care am lansat-o ieri. «Noapte luminată» e un cântec simplu, dar cu mare stare. Sper să vă bucuraţi de el în această perioadă specială din an", spune Alexandra Ungureanu.

În anul 2020 Alexandra a lansat "Cărămida", o piesă inspirată din folclorul românesc, iar 2021 l-a început cu single-ul "Dacă n-am fi împreună". A urmat "Vreau să te uit", o piesă despre iubire, înţelegere şi mai ales puterea de a merge mai departe.

Sursa: Cat Music - 15 Decembrie, 2021