# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Alexandra Pavel - Inflamabil

Alexandra Pavel - Inflamabil

Alexandra Pavel - Inflamabil
Alexandra Pavel (ex Misty) a lansat ieri noul single si videoclip, "Inflamabil". Lansarea a avut loc in cadrul unui eveniment de lansare, aseara, la Institutul Francez. 

La aceasta lansare au fost prezenti pentru a o sustine pe artista, prieteni dragi Alexandrei, Gabriel Cotabita, Alexandra Ungureanu, Karie, Mihai Chitu si multi altii. "Familie, prieteni, artisti, presa, casa mea de discuri, MediaPro Music, toti au fost alaturi de mine aseara la evenimentul de lansare si am avut parte de toata sustinerea din lume", a spus Alexandra Pavel. 

"Sunt foarte fericita si sper sa ating sufletele oamenilor cu aceasta piesa si videoclip. Am avut parte de o echipa minunata unde toti s-au implicat si au muncit enorm. Multumesc iubitului meu, Keo, pentru ca mi-a compus o 

piesa atat de frumoasa, puternica si sensibila in acelasi timp, o piesa ce vorbeste despre o dragoste aprinsa pe care sunt convinsa ca am simtit-o sau o simtim cu totii la un moment dat", ne-a declarat Alexandra.

De asemenea, artista a multumit intregii sale echipe in discursul pe care l-a tinut in cadrul evenimentului de aseara, de la Instututul Francez. "Bogdan Muresan, ex Ca$$a Loco este cel care a realizat mixul si masterul piesei, bunul meu prieten Marian Capet care s-a ocupat de conceptul si povestea videoclipului, dar si de hairstyling-ul meu, Mihai Laz s-a ocupat de regie, Elena Cornila – fotograf, Nhung Bucur – makeup artist, Marisa Paloma care a realizat frumoasele tinute din videoclip. Echipa este foarte mare si imi doresc sa ii mentionez pe toti caci am muncit cu totii cot la cot" a mai spus artista. 
Sursa: Media Pro Music - 10 Septembrie, 2016