# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Alex Wynn feat. Alisha Pillay - "Love You Out Loud"

Alex Wynn feat. Alisha Pillay - "Love You Out Loud"

Alex Wynn feat. Alisha Pillay - "Love You Out Loud"
Voices Media anunta lansarea unui nou single: Alex Wynn feat. Alisha Pillay - Love You Out Loud. Inspirat printre altii de Avicii, Swedish House Mafia, Alesso, LaidbackLuke, Calvin Harris si Steve Aoki, Alex Wynn (votat unul dintre cei mai buni 5 dj din Vancouver in 2011), este unul dintre cei mai promitatori producatori din British Columbia (provincia vestica a Canadei).Dupa numeroase release-uri digitale, remix-uri si seturi pentru petreceri, Alex a decis sa faca echipa cu Alisha Pillay (una din cele mai bune artiste independente din Canada) pentru a lansa primul sau single oficial.Povestea lui Alex e cel putin interesanta.El este la origine roman, plecand in Canada dupa ce a absolvit scoala generala in Romania.Pasionat de mic de muzica si dj-ing a reusit o performanta uimitoare:sa fie dj rezident intr-unul din cele mai mari cluburi din Canada (Mirage din Vancouver), si de asemenea, sa fie invitat la foarte multe alte petreceri in alte locatii importante de peste Ocean.Toate acestea au fost posibile datorita unei ambitii uriase si al unui volum de munca impresionant.

Alisha Pillay este o cantareata si compozitoare din Vancouver.La varsta de 7 ani, Alisha a inceput sa ia lectii de dans, pian si canto si a inceput sa isi scrie propriile piese la uimitoarea varsta de 10 ani. Pana acum, Alisha a castigat concursul lui David Foster "Oportunity of a Lifetime COntest", concursul Shaw Star Discovery, competitia Pittbul Promotions "Radio Active" si programul "Bell Emerging Artist".De asemenea ei i-a fost oferita o bursa la binecunoscutul colegiu de muzica Berklee si a figurat in Billboard Canada ca unul din cei mai promitatori artisti din noul val dupa ce si-a lansat primul ei single, "Convicted". Alisha a fost de asemenea norocoasa sa cante alaturi de David Foster, Josh Groban, Renee Olstead si Sarah McLachlan.Compozitoare foarte versatila, jongland cu lejeritate intre R&B, Pop si Hip-Hop, Alisha a lucrat cu Alisha "M'Jestie" Brooks (care detine credite pentru piesa Rihannei - Pon de Replay), James Fauntleroy (care a lucrat pentru Chris Brown, Jordin Sparks, Beyonce, Justin Timberlake), Jarvis Church de la Philosopher Kings (Nelly Furtado), Jenson Vaughan (Madonna, Timbaland, Snoop Dogg) si acum...Alex Wynn.

Love You Out Loud, a fost produsa de Alex Wynn fiind inregistrata in Canada, iar mixingul si masteringul au fost realizate in Romania la Super Sound Studio de catre Ryloh,artwork-ul poarta semnatura lui Catalin Cristea (Massy). Avand in vedere background-ul impresionant al celor doi artisti, piesa lui Alex Wynn va fi cu siguranta o surpriza placuta pentru publicul din Romania.Totodata ea reprezinta si inceputul unei colaborari de lunga durata a lui Alex cu label-ul independent Voices Media.

Sursa: voicesmedia.ro - 22 Octombrie, 2012