# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Alex Velea lanseaza videoclipul piesei Whisper

Alex Velea lanseaza videoclipul piesei Whisper

Alex Velea lanseaza videoclipul piesei Whisper

Alex Velea revine astazi in atentia tuturor cu Whisper, un single nou, dublat de un videoclip ce nu tradeaza stilul caracteristic al artistului.

Regizat de Iulian Moga, videoclipul il prezinta pe Alex intr-o poveste de dragoste tabu, condimentata cu soapte dulci spuse la ureche si peripetii.

Artistul joaca rolul unui gradinar indragostit de fata sefului sau, nimeni altul decat actorul Constantin Cotimanis. Hotarat sa fuga impreuna cu ea, Alex risca totul pentru iubire.

"Intotdeauna am fost un fan al iubirilor pasionale si de aceea m-am simtit foarte bine filmand o astfel de poveste. Sunt cu atat mai multumit cu cat piesa Whisper este cea mai buna de pana acum pentru ca debordeaza de senzualitate. Sunt sigur ca va aduce multa caldura in inimile celor care o asculta", a declarat Alex Velea dupa filmari.

Whisper este o piesa produsa in studiourile HaHaHa Production si anunta lansarea noului album Alex Velea ce va aparea pe piata in toamna acestui an si care va contine nu mai putin de 15 productii fresh dintre care 5 piese lansate deja ca single-uri : Doamna mea, Secret, Don’t say it’s over, One shot si Whisper.

Pentru a tine legatura pe Facebook cu Alex: //www.facebook.com/alexveleaonline

Sursa: HaHaHa Production - 8 Septembrie, 2011