# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Alex Mica lanseaza videoclipul piesei "Breathe"

Alex Mica lanseaza videoclipul piesei "Breathe"

Alex Mica lanseaza videoclipul piesei "Breathe"
Alex Mica, talentatul solist şi compozitor al labelului 1Artist Music, lansează clipul ultimului său single: "Breathe", material filmat pe "drumul din nori (Transfăgăraşan) cât şi într-o locaţie exclusivistă  de lângă Bucureşti.
 
Povestea creată împreună cu regizorul Costas Ivanov îl are în prim plan pe Alex alături de fosta sa iubită, rol jucat de către Adelina Pestriţu, o prezenţă mondenă intens mediatizată de presa din ţara noastră. Acţiunea se desfăşoară la ziua de naştere a personajului principal, eveniment la care, certaţi fiind, fosta iubită ia decizia să îi facă totuşi o surpriză şi soseşte la petrecere, moment în care îl găseşte pe Alex în ipostaze nu tocmai benefice relaţiei lor.

Alex Mica: "Videoclipul piesei Breathe conturează starea profundă de melancolie din piesă, reflectând dorinţa de a o avea alături pe femeia iubită care, însă pleacă fară să mai dea niciun semn şi se întoarce într-un moment nepotrivit, prinzându-mă într-o ipostază compromiţătoare care o face să plece definitiv, lăsându-mă singur şi distrus..."

Adelina Pestriţu: "A fost o plăcere pentru mine să interpretez acest rol. M-am bucurat de sprijinul unei echipe profesioniste, iar rezultatul final m-a impresionat. Sper ca fanii lui Alex Mica să fie încantaţi de ceea ce a ieşit şi să-l sprijine în continuare."

Cu siguranţă, clipul melodiei "Breathe" se înscrie cu brio în topul celor mai scumpe videoclipuri filmate în ultimii ani de un artist roman.

Sursa: Live Artist - 9 Octombrie, 2012