# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Alex Mica isi continua povestea cu melodia "Save my Heart"

Alex Mica isi continua povestea cu melodia "Save my Heart"

Alex Mica isi continua povestea cu melodia "Save my Heart"
Alex Mica, talentatul artist al casei de producţie 1 ArtistMusic,  lansează melodia ''Save my heart'' compusă de Alex Mica, Dony, The Kid si Laurenţiu Dută (echipa 1AM), care reprezintă continuarea piesei ''Breathe'' dar şi a întregii poveşti de dragoste.
 
Melodia rămâne sub amprenta melancolicului, accentuandu-se starea de disperare şi de tristeţe cauzată de plecarea Dalindei. Iubita, Dalinda, rămâne pentru îndrăgostit o iubire neîmpărtăsită, dar la care acesta încă mai speră să se întoarcă. ''Save my heart'' este o piesă lansata în colaborare cu Mr Sax, bine cunoscutul saxofonist care a lucrat şi cu Alexandra Stan la ''Mr Saxobeat'', single ce a făcut furori în întreaga lume si partenerul de scena al lui Alex. Mr. Sax dă culoare şi o vibraţie aparte în căutarea şi poate chiar regăsirea Dalindei.

Iniţial, ''Save my heart'', a fost special compusă pentru Eurovision, dar datorită faptului că finala acestui an la Eurovision a coincis cu data la care artistul trebuie să susţină două concerte în Elveţia, Alex împreuna cu echipa lui au luat decizia să nu participe la competiţie.

Sursa: 1ArtistMusic - 22 Februarie, 2013