# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Alex Mica - "Dora Dora"

Alex Mica - "Dora Dora"

Alex Mica - "Dora Dora"
Vara aceasta productiile casei de productie 1Artist Music (Laurentiu Duta, Dony, The Kid si Alex Mica) iau cu asalt cluburile, playlist-urile si topurile muzicale din intreaga lume. 

Alex Mica lanseaza piesa Dora Dora, povestea melodiei fiind inspirata de o calatorie idilica traita de talentatul artist cu acesta frumoasa tanara (Dora), pe micuta insula vulcanica din Oceanul Pacific, Bora Bora. Compozitia si productia melodiei sunt asigurate de Alex Mica, Dony si The Kid, carora li s-a alaturat si Mr.Sax, colegul de scena al lui Alex Mica, care si-a pus amprenta asupra piesei prin tema de saxofon deosebita, interpretata intr-un stil aparte.

"Dora Dora este o melodie exotica despre o fata deosebita de care, la un moment dat, am fost chiar indragostit si care exista cu adevarat, fiind un cunoscut designer vestimentar din Bucuresti. :) Piesa are un parfum de vara foarte puternic si un sound nou, tocmai bun cred eu pentru petrecerile din sezonul acesta estival. Mie imi place foarte mult, sper sa devina un single si un hit. Publicul va decide acest lucru", declara artistul.


Sursa: 1ArtistMusic - 17 Mai, 2013