Alb Negru ne aduce multe “TENtatii” muzicale | Versuri.ro
Alb Negru ne aduce multe “TENtatii” muzicale | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> Alb Negru ne aduce multe “TENtatii” muzicale

Alb Negru ne aduce multe “TENtatii” muzicale


Alb Negru ne aduce multe “TENtatii” muzicale
Cei 10 ani de cariera ne aduc 3 surprize muzicale din partea celor 2 baieti Alb Negru: un nou album, TENtatii, un nou single, TENtatii, si un nou videoclip. 

La inceput a fost single-ul “Noi doi”, o declaratie sincera din partea Alb Negru, proiectul inedit lansat in 2004, care s-a remarcat datorita hiturilor lansate, dar si datorita contrastelor la nivel de imagine. 

Au urmat zeci de povesti muzicale, atat cu versuri in limba romana, cat si in limba franceza si engleza, cu beaturi dance, R&B sau reggae - “Fara sens”, “Hello”, “Amintiri”, “Charisma”, “Magical”, “Mi-e sete de tine” si multe altele.

Odata cu aniversarea celor 10 de ani de activitate muzicala, Alb Negru lanseaza al 5-lea material discografic intitulat “TENtatii”, pe care gasim 10 piese, pintre care hituri ca “Mi-e sete de tine”, “Colegi de camera”, “Charisma”, dar si cel mai recent single “TENtatii” pentru care Kamara si Andrei au filmat un videoclip in regia lui Alex Ceasu. Single-ul “TENtatii” este compus de catre Yogi, Liviu Teodorescu, Georgian Idriceanu, Robert Toma, Shift si Madalin Rosioru, in studiourile DeMoga. 

Pentru a marca cei 10 ani de activitate muzicala, Alb Negru a concertat aseara in The Vintage Pub, unde am ascultat live piese de pe noul album “TENtatii”, iar invitatii speciali ai serii au fost Ralflo si Rares, alaturi de care Alb Negru au lansat hitul “Mi-e sete de tine” si trupa Trouble Crew. 

Cei 10 ani mai inseamna reprezentarea de senzatie a Romaniei de la Eurovision, in 2007, cu piesa “Liubi Liubi I Love You”, alaturi de Todomondo, feat-uri cu artisti ca Andra, Nico, Paula Seling, Horia Brenciu sau Andreea Banica, sute de concerte in tara si in strainatate, numeroase premii muzicale, dar si participarea cu succes in Nationala de Fotbal a Artistilor.
Sursa: Cat Music - 30 Septembrie, 2014
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z