# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Ai recunoscut-o? Cleopatra Stratan este "Angela"

Ai recunoscut-o? Cleopatra Stratan este "Angela"

Ai recunoscut-o? Cleopatra Stratan este "Angela"

Dupa piese "dulci" cu "vino-ncoace" precum "Pupa-ma" si "Chocolata", Cleopatra Stratan lanseaza o noua piesa, de data aceasta cu versuri in limba engleza si rusa. Cleopatra este "Angela" in cel mai nou clip al sau si este de nerecunoscut!

"Angela este un personaj indraznet care s-a îndragostit de un fotbalist. Nu reuseste sa ii atraga atentia, asadar ii declara dragostea prin piesa. Roman Burlaca este cel care a ilustrat povestea Angelei, construind conceptul unei papusi Barbie - o papusa perfecta care prinde viata. Am abordat mai multe look-uri noi si imi pare foarte bine ca am avut prilejul de a experimenta. Ii multumesc Yanei Pozitivi pentru styling! Insasi piesa este o prezentare a Angelei: "My name is Angela" si a felului ei de a fi - indrazneata si nonconformista. Sper sa va placa piesa asa cum imi place mie!", declara Cleopatra Stratan.

Single-ul este compus de care Ana Sirbu (Sianna) si Radu Sirbu in studioul Rassada Music. In regia lui Roman Burlaca, videoclipul este unul plin de culoare, inspirat parca din benzi desenate, in care Cleopatra joaca rolul unul personaj plin de sex appeal.

Nascuta in Republica Moldova, Cleopatra Stratan are in palmares sase recorduri mondiale: cel mai tanar artist care a lansat un album de succes, cel mai tanar interpret care a sustinut un concert live de doua ore in fata unui public numeros, cel mai bine platit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singura piesa, cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tanar interpret care a avut un hit no.1 la nivel national si cel mai tanar cantaret de succes.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, artista a avut succes inca de la varsta de 3 ani. Hit-ul ei, "Ghita", s-a auzit inclusiv in tari ca Japonia, Spania si Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are si propria ei papusa, iar din anul 2009 este inclusa de site-ul oddee.com in topul copiilor minune, unde ocupa locul 4. In iunie 2018, copilul fenomen a cucerit publicul cu "Te las cu inima", o poveste ce o prezinta pe Cleopatra Stratan intr-o alta lumina: desi trage dupa ea un geamantan, la fel ca in clipul "Ghita", ea nu mai este fetita cu ochelari si codite, ci o adevarata domnisoara. Dupa ce i-a spus "Adio" lui "Ghita" la inceputul lui 2019, Cleopatra Stratan a lansat single-ul "Pupa-ma" cu un videoclip fun, de vara, filmat pe plajele din Grao si Benicassim, urmat de "Chocolata", single lansat in urma cu patru luni.

Sursa: Cat Music - 26 Septembrie, 2019