# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> ADDA și-a luat bilet spre fericire în „Tramvaiul 23”

ADDA și-a luat bilet spre fericire în „Tramvaiul 23”

ADDA și-a luat bilet spre fericire în „Tramvaiul 23”

ADDA ia "Tramvaiul 23, chiar şi cu ultimii lei" şi pleacă în căutarea unei iubirii ce nu îi dă pace. Compusă de către artistă alături de ProducaDoru, Vlad Măzărel, Ionuţ Catană, Georgian Idriceanu, Robert Toma, Galiţî Cristian-Ion, Ionuţ Catană şi Serj Musteaţă, "Tramvaiul 23" este o poveste de dragoste pusă pe note muzicale, în care ADDA cântă despre iubire şi drumul către ea. De cele mai multe ori, iubirea apare spontan în calea ta, iar sentimentul poate părea copleşitor, însă intensitatea cu care îţi doreşti să îţi petreci timpul alături de cel pe care îl iubeşti este atât de arzătoare, încât toate drumurile duc la el. Este suficientă o privire sau un zâmbet pentru a trezi o speranţă, şi anume că cel pe care îl iubeşti poate raspunde la fel sentimentelor tale.

"«Tramvaiul 23» este piesa în care mi-am pus tot sufletul şi toată energia, am creat o poveste despre o ea care este obsedată de un el şi are impresia că el încă o iubeşte, însă totul este în imaginaţia ei. «Tramvaiul 23» este de fapt o stare de nebunie şi de obsesie. Am început să lucrez la această piesă în 2017, apoi am ascultat-o întâmplător doi ani mai târziu de Revelion şi am început să facem producţia în camera de hotel după concert. A fost o echipă foarte mare de oameni alături de care am lucrat la această piesă, am folosit foarte multe instrumente, printre care vioara, chitara şi acordeonul. Pe lângă faptul că este o poveste lirică, «Tramvaiul 23» are ritm şi poţi dansa pe ea. Nu este o baladă clasică, am încercat să o ducem în această direcţie ca să se regăsească în ea cât mai multă lume şi să o asculte în orice moment al zilei", povesteşte ADDA.

Single-ul este însoţit de un videoclip cool, regizat de Alex Ceauşu, în care artista a cântat la pian "în aer", la o înălţime de 10 metri. "Acesta este unul dintre cele mai dificile şi solicitante videoclipuri pe care le-am filmat. Am stat multe ore în aer, la 10 metri înălţime. Mi-a fost puţin frică, a durut, dar la final a meritat!", adaugă ADDA.

În septembrie 2019, ADDA a lansat intro-ul ce anunţa primul album din carieră: "Artă, Viaţă şi Iubire". Au urmat apoi "Ce am cu tine", "Cum doare o inimă", "A fost odată că-n poveşti", "Răsărit", "Plâng în hohote", "Grădina", "Dacă", "Lacrimi", "Femei", "Fals", "Stelele" şi "Prieteni buni". În iunie, ADDA a lansat alături de Smiley "Sâmbătă Seara", un single fresh, cu parfum de vară, iz de distracţie şi multă pasiune ce a ocupat primele poziţii în Trending-ul de pe YouTube, iar în noiembrie a lansat "Nu mi-e frică", un manifest muzical dedicat tuturor celor care aleg să se piardă pe ei pentru a putea fi acceptaţi de societate.

Sursa: Cat Music - 24 Martie, 2021