# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> ADDA lansează „Stelele”

ADDA lansează „Stelele”

ADDA lansează "Stelele", o piesă dedicată celor care au suferit sau suferă din dragoste. Scrisă şi interpretată în stilul unic al ADDEI, "Stelele" este un single sincer şi emoţionant, ce împărtăşeşte povestea unui îndrăgostit care simte atunci când iubirea se risipeşte, iar dintr-o lume colorată totul devine gri.

"Am compus piesa «Stelele» de când suntem în autoizolare. Mă bucur că am avut inspiraţie. Am făcut o filmare la pian şi am postat-o. În scurt timp am primit foarte multe mesaje să o lansez. Aşa că de la distanţă, m-am organizat cu gaşca de la Baladda Records şi am terminat piesa. Este o piesă sensibilă care sper să atingă oamenii şi să le transmită energie frumoasă în perioada asta dificilă", povesteşte artista.

Pentru linia melodică, ADDA a colaborat din nou cu ProducaDoru şi Bogdan Marinescu.

În septembrie, artista a lansat intro-ul ce anunţa primul album din carieră: "Artă, Viaţă şi Iubire". Au urmat apoi "Ce am cu tine", "Cum doare o inimă", "A fost odată ca-n poveşti", "Răsărit", "Plâng în hohote", "Grădina", "Dacă", "Lacrimi", o piesă inspirată din povestea nebună de dragoste pe care ADDA o trăieşte alături de soţul ei, "Femei", un statement muzical dedicat femeilor şi "Fals", o piesă despre "graniţa fină" dintre prietenie şi minciună.

Sursa: Cat Music - 1 Aprilie, 2020