# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> ADDA lansează „Să nu-mi iei trandafiri"

ADDA lansează „Să nu-mi iei trandafiri"

ADDA lansează „Să nu-mi iei trandafiri"

"Să nu-mi iei trandafiri" este cel mai nou statement muzical al ADDEI, a patra piesă ce se va regăsi pe următorul album al artistei. Ca o declaraţie de dragoste pentru sufletul ei pereche, ADDA cântă pentru toţi cei care cred că iubirea frumoasă stă în imperfecţiune şi în fiecare gest care ne face unici. O piesă sensibilă, cu un mesaj emoţionant, "Să nu-mi iei trandafiri" este compusă de către artistă alături de Georgian Idriceanu, Robert Toma, Vlad Măzărel, Costin Dănăilă, Vlad Crânganu şi Bogdan Marinescu, iar protagonişti în propriul clip sunt chiar ADDA alături de soţul său, Cătălin Rizea.

"De obicei, las câte un mesaj ascuns în fiecare piesă pe care o lansez. Mesaj pe care unii oameni reuşesc să îl desluşească, iar pentru ceilalţi rămâne un mister. Asta este semnătura mea. De data asta nu pot să fac asta. «Să nu-mi iei trandafiri» e pentru Cătălin, omul lângă care vreau să îmbătrânesc. Chiar dacă povestea pe care am creat-o în versuri poate fi interpretată diferit şi trecută prin filtre personale, în funcţie de experienţele proprii, de fiecare om care ascultă piesa, fiecare cuvânt e pentru «iubire» al meu. Acum un an de zile viaţa mea s-a schimbat când m-am pricopsit cu o afecţiune medicală, care mă pune zilnic în pericol. Am încercat să fiu puternică şi să gândesc pozitiv mereu, însă într-o seară am cedat. Pur şi simplu am plâns din toată inima. A fost o perioadă de câteva săptămâni când rămâneam fără aer de la edemele ce îmi apăreau în gât. Stăteam cu injecţia de adrenalină lângă mine. Încă o fac, dar cumva m-am obişnuit cu ideea că poate asta va fi viaţa mea de acum înainte. Îmi era frică să rămân singură. Îmi era frică să adorm să nu cumva să mă sufoc în somn. În acea seară în care am plâns, pe masa din sufragerie era o vază cu trandafiri. Cătălin obişnuieşte să-mi ia flori mereu. Am început să scriu şi să îmi descarc sufletul. Cu frica în inimă că dacă vreodată el îmi va lua ultimul buchet, i-am mărturisit că nu-mi plac trandafirii, dar nu i-am spus niciodată asta până atunci. Nu am vrut să-l supăr. Şi l-am rugat să-mi ia flori sălbatice de câmp care renasc mereu, chiar dacă vântul e împotriva lor. Aşa cum sunt şi eu. O nebună visătoare care îşi doreşte să lase ceva în urmă, prin muzică, pentru veşnicie. P.S. Cătălin o să ia Oscarul pentru rolul din clip! P.S2. Îmi doresc ca piesa asta să însemne mult pentru voi şi să ajungă acolo, în inimi!", povesteşte ADDA.

După ce a lansat albumul "Artă, Viaţă şi Iubire", ADDA a colaborat cu Smiley pentru "Sâmbătă Seara", single ce a ocupat primele poziţii în Trending-ul de pe YouTube. Au urmat piese precum "Nu mi-e frică", un manifest muzical dedicat tuturor celor care aleg să se piardă pe ei pentru a putea fi acceptaţi de societate, "Tramvaiul 23", "Tramvaiul Sfârşitului" şi "Lasă-mă să mor" (alături de NOSFE), un single despre iubire şi durere.

Sursa: Cat Music - 11 Noiembrie, 2021