ADDA feat. Fata cu Chitara - 3 Ianuarie | Versuri.ro
ADDA feat. Fata cu Chitara - 3 Ianuarie | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> ADDA feat. Fata cu Chitara - 3 Ianuarie

ADDA feat. Fata cu Chitara - 3 Ianuarie


ADDA feat. Fata cu Chitara - 3 Ianuarie
Dupa ce a lansat Orasul adormit in colaborare cu tatal ei – o piesa a carei refren depaseste 27 de ani si prin care acesta a cerut-o in casatorie pe mama ei,  Adda lanseaza astazi al 3-lea episod din noul sezon Starile ADDEI – 3 ianuarie, ocazie cu care isi prezinta recent semnatele... baladde! Baladdele sunt primele artiste semnate la casa de productie a ADDEI si care vor aparea, rand pe rand, in episoadele din sezonul II din #StarileADDEI.

Sezonul II din Starile ADDEI este format din 6 mini piese, fiecare cu videoclipul sau. Al   treilea   episod se   lanseaza astazi si   poarta   numele   de   "3 ianuarie", o colaborare cu Fata cu Chitara, pe numele ei real Giulia Macovei,  artista recent semnata la Baladda Records. Starile ADDEI este un proiect complex si unic in Romania, ce a intrat in urma cu o luna in al 2-lea an de viata si care a luat nastere in studiourile Baladda Records si Lite Music, in colaborare cu Cat music. 

Starea asta am scris-o cand ma incalzeam facand vocalize. Pur si simplu mi-au curs versurile pe melodie, gandindu-ma la situatia aia in care esti in stare de soc pentru ca el iti spune "pa"  si am zis sa scriu si despre starea ce te trece in acele momente! ADDA    

In februarie 2015, am cunosut-o pe Adda, cea care mi-a devenit indrumatoare in cele din urma. Ne-a legat muzica, piesa Nu plânge, Ana, cântată in duet. Conceptul de ,,Fata cu Chitara" a pornit o data cu placerea mea de a canta la chitara, caci cu ea in brate, traiesc cel mai bine muzica.
 
Starea 3 ianuarie din proiectul ,,Stările Addei"-sezonul 2, vorbeşte despre acea despartire dureroasa, care trezeste sentimente puternice in sufletul fetei părăsite, in data de 3 ianuarie. Aceasta colaborare cu Adda, este o binecuvântare pentru mine şi un răspuns la întrebarea ,,Cât de frumos este ce trăieşti". Sper din inima ca piesa aceasta sa ajungă la sufletul  oamenilor si nu doar aceasta , ci toată munca depusă de artistii BaladdaRecords! – Fata cu Chitara    

Dupa cum v-ati obisnuit, ADDA este cea care isi scrie singura versurile, iar la muzica a colaborat alaturi de Liviu Teodorescu. Mix-masterul este realizat de catre Madalin Rosioru. Chitara electrica de pe melodie ii apartine lui Bogdan Chirila. 

Clipul este regizat de catre Alex Cotex & Florin Babei, imaginea este facuta de catre Florin Babei & Zoran Simulov, iar montajul tot de catre Florin Babei. In echipa de beauty ii regasim pe Ana Mironescu la make-up, pe Claudiu Sarghe la hair si pe Ioana Popa – CLOCHE la styling. 
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Versuri ADDA - 3 ianuarie trimise de Cerassela:

Vorbele sunt prea putine,
Ca sa spun ce-a fost in mine,
Cand mi-a zis "Adio, draga mea",
E prea crunt, nu ti se pare,
Mi-a zis, Pa, pe 3 ianuarie,
Cand sufletul deja-i inghetat...
Si stateam pe strada goala,
Pe-o banca-n fata la scoala,
Fulgii de zapada imi spuneau,
Mergi acasa nu mai plange,
Chiar de inima se frange,
Stii prea bine ca nu merita...

Nu ma duc acasa, cerule,
Tu poti sa chemi zapezile,
Mama o sa ma vada plansa,
Iar cu inima rapusa,
Si-o s-o mint din nou,
O mint din nou...
Mai bine-i pe strada goala,
Pe-o banca-n fata la scoala,
Unde pot sa plang in hohote...

Stiu chiar de ma fac eu mare,
Si-o sa vindec tot ce doare,
In ziua de 3 ianuarie,
O sa-mi amintesc din nou..

Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z