# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> ADDA - Dragă inimă

ADDA - Dragă inimă

ADDA - Dragă inimă
Daca in 2015,  ADDA  a  lansat  primul  serial  muzical  din  Romania, Starile ADDEI –  un proiect inedit ce contine o serie de 7 mini-piese cu 7 mini-clipuri, dedicat fanilor ei. Acum, artista lanseaza versiunea integrala a piesei Draga inima, starea aleasa de catre fanii ei, drept urmatorul single, alaturi de un videoclip de stare.

Am scris Draga Inima acum doi ani. M-am gandit la inima si la cum trece ea prin toate incercarile vietii. Cum rezista ea provocarilor si trece de toate incercarile, cum e ea inocenta si spera ca o sa fie mai bine, indiferent de situatie. Uneori, doar inima ramane pozitiva si crede ca totul o sa fie bine, caci de altfel, mereu e in razboi cu mintea. Ea tot incearca si incearca, nu se lasa pana nu obtine ce-si doreste. Piesa asta e o scrisoare deschisa catre inima mea.  – ADDA    

In clip descoperim o ADDA cu un alt stil, totul atent supravegheat de echipa ei de beauty formata din Ioana Popa ( CLOCHE ) styling, Ana Mironescu make up si Raluca Topescu hairstyle.   

Draga Inima este a doua coproductie Cat Music si BalADDA Records – casa de productie a ADDEI. La muzica au compus  ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Ionut Vasilache Yogi si Serban Cazan, versurile sunt scrise de catre ADDA, Liviu Teodorescu si Adrian Popescu (Cuza), iar mix-masterul este facut de catre Madalin Rosioru. 

Videoclipul este regizat de catre Bogdan Daragiu si prezinta lupta interioara pe care o poarta inima cu evenimentele si deciziile din viata fiecaruia. 

Acest videoclip este in memoriam Ionut Popescu – regizorul primului sezon din Starile ADDEI. #colectiv