A inceput numaratoarea inversa pentru concertul Shakira | Versuri.ro
A inceput numaratoarea inversa pentru concertul Shakira | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> A inceput numaratoarea inversa pentru concertul Shakira

A inceput numaratoarea inversa pentru concertul Shakira


A inceput numaratoarea inversa pentru concertul Shakira

A ramas mai putin de o saptamana pana la show-ul pe care diva columbiana il va sustine anul acesta pentru prima data la Bucuresti! Prezentat de Ciuc Premium si sustinut de Enel, concertul Shakirei este primul spectacol in aer liber pe care artista il va sustine anul acesta in cadrul turneului The Sun Comes Out. Parte din Emagic Summer Fest, evenimentul va avea loc pe 7 mai, in Piata Constitutiei, show-urile din deschidere fiind asigurate de Smiley si Bosquito.


Pregatirile pentru cel mai fierbinte concert al verii au intrat in linie dreapta, astfel ca incepand cu data de 4 mai, Piata Constitutiei va fi inchisa in vederea amenajarii zonei de concert. Intreaga parcare din fata Palatului Parlamentului se va transforma intr-un mic oras ce va gazdui pe durata a cateva ore unul dintre cele mai asteptate show-uri ale anului, prin umare in perioada 4 - 8 mai in zona se vor aplica si o serie de restrictii de circulatie dupa cum urmeaza:
- Intre 04 – 08 mai, orele 07.00 – 23.00 se va restrictiona circulatia rutiera pe banda I in alveolele de langa Piata Constitutiei, intre Bd. Libertatii si Bd. Unirii;
- Incepand cu data de 7 mai, orele 13.00 si pana pe 8 mai, orele 6.00, circulatia rutiera va fi restrictionata pe Bd. Libertatii intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunilor Unite, precum si pe Bd. Unirii intre Bd. I.C. Bratianu si Piata Constitutiei.

Pe 7 mai, accesul publicului in zona de concert se va face incepand cu orele 17.00, fie prin Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite, la fiecare dintre cele doua porti de acces urmand a fi amplasat si un punct de vanzare a biletelor ramase disponibile. Accesul publicului in spatiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii. 

Accesul se va face pe baza biletului valid, la intrarea principala fiecare spectator urmand a primi o bratara specifica pentru zona in care biletul ofera acces, respectiv golden VIP (prima categorie de pret), cea de a doua categorie - 280 lei sau Gazon A. Atat biletul cat si bratara vor trebui pastrate pe toata durata concertului, ele permitand iesirea si reintrarea in zona de concert. Posesorii de bilete in gazon B nu vor primi bratara decat la iesirea din zona de concert, si doar daca doresc sa reintre in spatiul de eveniment. Deoarece vor exista mai multe puncte de control, spectatorii sunt rugati sa nu deterioreze sau sa-si scoata bratara si sa pastreze asupra lor biletul.

Ca urmare a indisponibilitatii parcarii din zona Pietei Constitutiei, organizatorii recomanda folosirea mijloacelor de transport in comun. De asemenea, pentru evitarea aglomeratiilor la intrarea in zona de concert, este recomandata folosirea ambelor cai de acces, incepand chiar cu ora 17:00 (pentru mai multe detalii legate de accesul in fiecare zona a spatiului de concert, consultati schita atasata). Celor care detin bilet in sectoarele A, C, E, F, I (prima categorie, Golden VIP) sau K, L, M, N (cea de a doua categorie), le este recomandat sa foloseasca intrarea dinspre Calea 13 Septembrie, iar celor care au loc in sectoarele B, D, G, H, J din prima categorie, respectiv O, P, Q, R din cea de a doua categorie, le este recomandat sa foloseasca intrarea dinspre Bd. Natiunile Unite.

In zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml si deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve sau alte alimente, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. De asemenea, in caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. In zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.    

Shakira se va afla saptamana aceasta pentru a doua oara in Romania si pentru prima data in Capitala si promite publicului un concert fascinant din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese din cariera sa. Ultimele bilete pentru concertul de sambata vor putea fi achizitionate in continuare de la punctele de vanzare autorizate. Pentru cei care nu si-au cumparat inca bilet, MyTicket va deschide de luni pana vineri, intre orele 11:00 si 18:00, si un punct de vanzare special, la casa de bilete Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, aripa Calarasi), unde se vor gasi bilete in categoriile de pret ramase disponibile, respectiv 280 lei (cu loc), gazon A - 180 lei si gazon B - 120 de lei, urmand ca incepand din data de 4 mai pana in ziua concertului, acestea sa poata fi achizitionate, in limita disponibilitatii, si de la casele de bilete amplasate in Piata Constitutiei, pe fiecare dintre cele doua cai principale de acces (Bd. Libertatii dinspre Calea 13 Septembrie sau Bd. Libertatii dinspre Natiunile Unite).

 

Sursa: Emagic.ro - 2 Mai, 2011Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z