9 lucruri despre "Fana Mea", noua piesă a lui Randi | Versuri.ro
9 lucruri despre "Fana Mea", noua piesă a lui Randi | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Ştiri >> 9 lucruri despre "Fana Mea", noua piesă a lui Randi

9 lucruri despre "Fana Mea", noua piesă a lui Randi


9 lucruri despre "Fana Mea", noua piesă a lui Randi
Pentru că #FanaMea este cea de-a noua piesă din cariera solo a lui Randi. Artistul a atins culmile celebrităţii cu trupa Morandi, proiect lansat în 2004, şi este unul dintre cei mai longevivi artişti de pe piaţa muzicală românească. La 10 ani de la lansarea trupei care l-a consacrat, Randi şi-a început şi cariera solo.

În 2014 artistul a lansat primul single în limba română: Prietena ta, piesă care a devenit rapid No. 1 în majoritatea topurilor muzicale, iar de atunci a continuat să lanseze hit după hit. 

  1. Randi a compus piesa în 3 zile, şi a fost inspirat să scrie #FanaMea de un comentariu de pe YouTube.
  2. Cea mai mare fană a lui Randi este nepoţica sa de 2 ani, care gângureşte încântată de fiecare dată când îi ascultă piesele. 
  3. A filmat videoclipul în Chişinău, iar filmarea a durat aproximativ 20 de ore.
  4. Cu ocazia acestei filmări, Randi a găsit #OchiiAiaVerzi despre care tot cânta cu un an în urmă. "Posesoarea" ochilor verzi este Dorina, protagonista clipului #FanaMea.
  5. Cântăreţul era să nu mai ajungă la filmările videoclipului: când să treacă de vama dintre România şi Republica Moldova, maşina sa a fost oprită şi a fost rugat să coboare. S-a dovedit că nu avea niciun motiv de îngrijorare, o doamnă de la Vamă dorea să facă o poză cu el.
  6. Tot în Chişinău, la filmările pentru #FanaMea, Randi a primit pentru prima oară în viaţa lui un mărţişor. În Republica Moldova se obişnuieşte ca şi femeile să ofere mărţişoare bărbaţilor.
  7. Cu ocazia filmării, Randi a avut ocazia să vorbească în rusă. Artistul a vizitat Chişinăul şi Rusia de nenumărate ori, şi a învăţat câteva cuvinte în limba rusă. El a demonstrat ceea ce ştie unei prezentatoare de la o televiziune din Moldova, care venise pe set să îi ia un interviu. Şi ca să vă demonstrăm şi vouă, avem un filmuleţ cu momentul. 
  8. La filmări a fost însoţit de fratele său Alexandru, care este prietenul său cel mai bun şi totodată managerul Famous Production. 
  9. Mesajul piesei, explicat de Randi : "Fana mea este o poveste de iubire pierdută, cu promisiuni fără final. Ea îi iubea notele, nu sufletul, voia muzica, nu inima şi atunci când notele lui nu au mai sunat ca la început, ea a plecat. Toţi ne dorim alături pe cineva care să ne iubească necondiţionat, şi la bine şi la rău, iar #FanaMea vorbeşte despre asta."

Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z