# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> 3 Sud Est - Tic Tac

3 Sud Est - Tic Tac

3 Sud Est - Tic Tac
Dupa colaborarea inedita cu Inna pentru single-ul "Mai stai", alaturi de un videoclip emotionant, lansate la inceputul anului, trupa 3 Sud Est a pregatit o noua surpriza - single-ul "Tic-Tac".

Ca si in cazul altor piese lansate de catre 3 Sud Est, noul single "Tic-Tac" este o coproductie Cat Music si 1 Artist Music si a fost compus tot de catre Laurentiu Duta si Viorel Sipos.

"In povestea acestui cantec ar trebui sa ne regasim cu totii. Iubiti-va cat mai mult, timpul trece atat de repede. Tic-Tac, Tic-tac!", declara Laurentiu. 

Tot la inceputul anului 2015, mai exact in luna martie, trupa 3 Sud Est a fost desemnata "Artistul anului", iar hitul "Emotii" - "Cea mai buna piesa pop", in cadrul premiilor Radio Romania. In plus, Mihai, Laurentiu si Viorel au sustinut un mega concert pe scena Salii Palatului, unde au sarbatorit ziua femeii, cu o noua formula, cu band live, dansatori si backing vocals.

Hiturile "Emotii", "Liberi", "Mai stai" au fost anul acesta parte din show-urile pe care 3 Sud Est le-a sustinut atat in Romania, cat si in strainatate (din Republica Moldova, in Marea Britanie, pana in Canada).

Sursa: Cat Music - 19 Noiembrie, 2015