# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> 3 Sud Est lanseaza piesa si videoclipul "Liberi"

3 Sud Est lanseaza piesa si videoclipul "Liberi"

3 Sud Est lanseaza piesa si videoclipul "Liberi"
Dupa ce au cucerit topurile muzicale cu hitul “Emotii”, piesa verii in Romania conform Media Forest Romania, trupa 3 Sud Est lanseaza single-ul si videoclipul “Liberi”, in care ne indeamna sa indraznim sa visam, sa fim liberi si sa traim la maxim fiecare clipa a vietii.

O co-productie Cat Music si 1 Artist Music, single-ul “Liberi” este compus de catre Laurentiu Duta, versurile sunt scrise de catre Laurentiu, alaturi de Viorel Sipos, iar invitatul special pe aceasta piesa este Marcian Petrescu, care a inregistrat tema de muzicuta. Videoclipul piesei este regizat de catre Dan Petcan si filmat in mai multe locatii impresionante din Romania, printre care Vulcanii Noroiosi.

Single-ul „Liberi” continua povestea de succes a hitului „Emotii”, cu care trupa 3 Sud Est s-a clasat pe prima pozitie in topul celor mai difuzate piese ale verii. In luna septembrie a acestui an, trupei i-au fost decernate doua dintre cele mai importatnte ale industriei muzicale romanensti: “Best Group” la Romanian Music Awards si “Best Come Back” la Media Music Awards, iar Laurentiu Duta a fost desemnat “Best Producer” in cadrul RMA 2014.

Sursa: Cat Music - 22 Octombrie, 2014