15 solisti de exceptie alaturi de HAVASI pe scena romaneasca | Versuri.ro
15 solisti de exceptie alaturi de HAVASI pe scena romaneasca | Versuri.ro
spacer
spacer
spacer
Spacer
  Versuri.ro >> Evenimente >> 15 solisti de exceptie alaturi de HAVASI pe scena romaneasca

15 solisti de exceptie alaturi de HAVASI pe scena romaneasca


15 solisti de exceptie alaturi de HAVASI pe scena romaneasca

Symphonic  Red Concert  Show, una dintre cele mai spectaculoase reprezentatii ce va face scena Salii Palatului sa vibreze in aceasta toamna, va aduce in fata publicului roman 15 dintre cele mai mari talente ale muzicii alaturi de maestrul pianului, Havasi. Nume ca Peter Pejtsik, Edina Szirtes, Raman Sundaram si Keijiro Takaku, inspirati de geniul creator al talentatului Havasi, vor uimi audienta pe 15 noiembrie la Bucuresti asa cum au facut-o in toata lumea.

Din componenta trupei cu care cel mai rapid pianist al lumii va veni la Bucuresti vor face parte solisti de exceptie proveniti din diferite culturi muzicale, care alaturi de Havasi creeaza un spectacol fascinant. Edina Szirtes, muzician virtuos cu un stil inconfundabil, este unul dintre cei 15 solisti care il vor acompania pe Havasi la Bucuresti. Artista manuieste vioara intr-un mod care da o culoare diferita fiecarei partituri interpretate, muzica sa fiind considerata ambientul perfect pentru nenumarate expozitii si spectacole dramatice cum ar fi Szeged Contemporary Ballet. Dincolo de muzica clasica, Edina reprezinta o prezenta distincta si in cadrul cunoscutului band Nomada, interpretand la vioara pe o scara larga fara nicio limita stilistica, inclusiv piese tiganesti.

Din esenta acestui proiect face parte si basistul Peter Pejtsik,  un artist ce exceleaza in mai multe genuri muzicale. Peter este implicat in diferite proiecte internationale cum ar fi seriile BBC Robin Hood, EuroDisney, filme precum “Law and order”, “Nine miles down”, “Butterfly Effect”, productia National Geografic “Sea Monsters” dar si in numeroase albume pop. Un interpret spectaculos atat la bas cat si la violoncel si vioara, Peter nu s-a limitat doar la colaborari cu artisti internationali, ci a ales sa-si dezvolte si o cariera solo punand bazele unui proiect propriu - o trupa de rock progresiv si simfonic numita “After Crying”.

Echipa lui Havasi este completata de vocea exotica a lui Raman M. Sundaram, initiat inca de mic in tainele stilului “carnatic”, un tip de muzica clasica indiana cu radacini in vechile culturi hindu. Artistul si-a diversificat abilitatile in cadrul organizatiei Bharatis Vidya Bhavan, devenind un expert al fantasticii culturi muzicale indiene. In multitudinea de detalii muzicale ale proiectului Symphonic Red Concert Show, contributia lui Raman este una de esenta, simbolizand universalitatea muzicii alaturi de Kyo-Kito Taiko drum group, grupul de tobosari japonezi condus de Keijiro Takaku. Intregul amestec de culturi diferite pe care Havasi le-a reunit sub aceeasi umbrela, reprezinta principalul ingredient al conceptului Symphonic Red, care pune in scena una dintre cele mai grandioase productii muzicale la momentul actual.

Toamna aceasta, Havasi isi va prezenta monumentala productie Symphonic Red Concert Show si in fata spectatorilor din Romania, pe  15 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor  Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro si au preturi cuprinse intre 100 si 300 de lei.

Sursa: amphitrion.ro - 13 Octombrie, 2011
Share pentru a distribui şi prietenilor tăi! Îţi mulţumim! :-)


Spacer
Spacer  Caută    cu Google direct


 Traducere automatăAutentificare
Close 


  spacer
Versiunea mobilă | RSS | Arhivă stiri | Arhivă cereri | Parteneri media | Resurse | Condiții de utilizare | Politica de confidentialitate | Contact
 
 

#   a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z