# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Evenimente >> Yanni în concert la Bucureşti, 30 mai 2014

Yanni în concert la Bucureşti, 30 mai 2014

Yanni în concert la Bucureşti, 30 mai 2014
Yanni concerteaza pentru a treia oara la Bucuresti, in data de 30 Mai 2014, la Sala Palatului, incepand cu ora 20.00. 
 
In martie 2013, celebrul instrumentist si compozitor Yanni si-a incheiat cel de-al doilea concert al sau la Bucuresti, purtand drapelul Romaniei pe umeri si declarand public ca s-a indragostit definitiv de Romania si de cei peste 4.000 de spectatori care umplusera pana la refuz Sala Palatului din Bucuresti. O seara notabila, un concert ce a transmis audientei sentimente si trairi greu de descris in cuvinte, si a intrat istoria concertelor de nota 10, sustinute de Yanni pe intreg mapamondul.
 
Vestea excelenta de care se vor bucura fanii lui Yanni este aceea, ca in turneul YANNI ”WORLD TOUR 2013-2014” a fost inclus un nou concert la BUCURESTI. In data de 30 MAI 2014, publicul din Romania se va intalni la SALA PALATULUI cu YANNI si orchestra sa pentru a treia oara.
 
Concertul lui Yanni reuneste numeroase instrumente precum pian, claviaturi, viori, violoncel, harpe, chitară bass, tobe si mai multe percutii, trombon, trompeta sau chiar si un corn frantuzesc. Din concertul de la Sala Palatului nu vor lipsi solo-urile intrumentistilor sai virtuosi, aclamate frenetic de public pentru maiestria acrobatica a interpretului la harpa din Paraguay alaturi de cubanezul de la percutii si energia debordanta a bateristului Charlie Adams.
 
„Acropolis” de Yanni - cel mai bine vandut videoclip din toate timpurile
 
Unul dintre cei mai cunoscuti muzicieni ai curentului " New Age'', Yanni este un artist complex si controversat. Atat muzica sa cat si viata personala s-au aflat intotdeauna in atentia publicului. Nascut in Grecia, la 14 Noiembrie 1954, Yanni Chryssomallis a fost campion national de inot la varsta de 14 ani. La 21 de ani visa sa devina psiholog, pentru ca mai tarziu sa decida ca trebuie sa devina muzician. 
 
In plan profesional, Yanni este singurul artist care si-a riscat din banii personali suma de doua milioane de dolari pentru a produce show-ul „Yanni – Live at the Acropolis”. Spectacolul a fost difuzat in 65 de tari si a fost vizionat de peste o jumatate de miliard de telespectatori. Astfel, dupa „Thriller”-ul lui Michael Jackson, „Acropolis” devine cel mai bine vandut videoclip din toate timpurile. Yanni este detinatorul a 35 de discuri de Aur si Platina si este singurul artist din vest caruia i s-a permis sa cante in Orasul Interzis, in 1997. 
 
Bilete disponibile in reteaua Vreau Bilet, in Bucuresti la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Arte International - Libraria Eminescu, EuroGSM - Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), in Galati la Infodesk Shopping City Galati, la Casa de Bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Galati, Casa de Bilete a Teatrului Muzical Nae Leonard Galati, Agentia de Turism Galtour Galati, in Constanta la Casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta, Agentia de turism Mistral Tours-Mamaia, Constanta, si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier. 
 
Sursa: vreaubilet.ro - 7 Aprilie, 2014