# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> WHEN? August Day

WHEN? August Day

WHEN? August Day
În prima zi de august, unul dintre cele mai fresh proiecte româneşti, August Day, lansează videoclipul single-ului de debut "WHEN", o coproducţie HaHaHa Production - Cat Music. Materialul a fost filmat în Castellón (Spania) şi regizat de Iura Luncaşu.

Proiectul şi piesa, care au luat naştere la sfârşitul anului 2016, în studiourile HaHaHa Production, au atras deja atenţia publicului din România, dar şi din afară. Piesa "WHEN" a fost difuzată de radiourile de la noi şi licenţiată în ţări precum Belgia, Luxembourg, Olanda şi Italia.

"WHEN" a aprins şi imaginaţia remixer-ilor, aceasta trecând prin mâinile experimentate ale DJ-ilor Paul Damixie, Andre Rizo şi Manuel Riva, precum şi Jose Maria Ramon şi Danny Carlson, celebrii DJ-i de la Ibiza Global Radio, care au pregătit variantele lor pentru această piesă. Remixul lui Jose Maria Ramon a încheiat set-ul DJ-ului la Garden of Madness la Ushuaia Ibiza şi s-a auzit la Tomorrowland în Belgia, unul dintre cele mai importante evenimente de muzică electronică.

August Day - "WHEN" este disponibilă şi pe toate platformele digitale de distribuţie muzicală.

Muzica August Day are un grad de universalitate menit să atingă ascultători din toate ţările şi de toate gusturile.

Cu piese inspirate din experienţe marcante prin care trecem cu toţii, August Day transmite pozitivitate şi bucuria muzicii. Aceasta calitate face ca piesele să se potrivească în orice context, fie că sunt ascultate online, la radio, în club, sau la festival.

Muzica bună nu are graniţe şi ne poate atinge indiferent de vârstă, ţară sau credinţe, pentru a ne aminti de frumuseţea unei zile de august.
Sursa: HaHaHa Production - 1 August, 2017