# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Evenimente >> We Dance Anniversary, 4 Aprilie 2014

We Dance Anniversary, 4 Aprilie 2014

We Dance Anniversary, 4 Aprilie 2014
 
We Dance Anniversary with Ben Klock, Ambivalent, Cezar, Barac 

BEN KLOCK: 


AMBIVALENT: 


CEZAR:


BARAC:


Start @ 23:00, 04.IV.2014
Locatie: Casa Presei Libere 
 

INTRAREA PERSOANELOR SUB 18 ANI ESTE STRICT INTERZISA.
Info : 0733.800.903
 
Regulament concurs

Conditii de participare: pentru a putea participa la acest Concurs trebuie sa aveti varsta minima 18 ani si un cont valid de Facebook.

Perioada de desfasurare a Concursului: 19 martie 2014 - 26 martie 2014 ora 20:00.

Premiile Concursului: doua invitatii duble la evenimentul We Dance din data de 4 aprilie 2014 la Casa Presei Libere. Vor fi alesi doi castigatori, fiecare va primi cate o invitatie dubla la acest eveniment. Atat castigatorii, cat si cei care ii vor insoti la acest eveniment trebuie sa aiba cel putin 18 ani.

Inscrierile se realizeaza in perioada sus mentionata. Pentru a fi valabila inscrierea este necesar sa dati Like acestui post de pe pagina Versuri.ro de Facebook si sa scrieti un comentariu. Castigatorii vor fi alesi, dintre cei care intrunesc toate conditiile inscrierii in Concurs, prin tragere la sorti, in data de 27 martie 2014. Castigatorii vor fi anuntati printr-un mesaj pe contul de pe care s-au inscris la acest Concurs. Un castigator va fi validat abia dupa ce va trimite urmatoarele date: nume, prenume, varsta, e-mail si numarul de telefon la adresa de e-mail indicata in mesajul prin care a fost informat ca a fost ales prin tragere la sorti. Daca in termen de 48 de ore de la notificare nu vom primi datele necesare, va fi desemnat un alt castigator. 

Pentru identificare si ridicarea invitatiilor, castigatorii desemnati vor prezenta un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, in mod justificat, orice participare.

Desemnarea castigatorilor se va realiza prin tragere la sorti, in sistem computerizat, cu ajutorul aplicatiei Random.org. 

Participantii la Concursul care face obiectul prezentului regulament, se obliga sa respecte prezentul regulament. In cazul nerespectarii prezentului regulament de Concurs premiul castigat nu se va acorda. 

In cazul in care Organizatorul suspenda sau intrerupe Concursul, un simplu anunt in aceasta privinta va fi afisat pe site. Prin afisarea anuntului respectiv, Concursul va fi suspendat sau intrerupt de drept si nicio parte interesata nu va avea temei in a pretinde continuarea acesteia sau ori ce fel de despagubiri.

Sursa: wedance.ro - 18 Martie, 2014