# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Viky Red lanseaza un nou videoclip: "Poate"

Viky Red lanseaza un nou videoclip: "Poate"

Viky Red lanseaza un nou videoclip: "Poate"
Viky Red lansează videoclipul celui mai nou single – Poate. Piesa vorbeşte despre relaţii într-o manieră amuzantă, unde totul este pus sub semnul incertitudinilor. 

Videoclipul a fost filmat la Colegiul Naţional Spiru Haret cu peste 20 de copii şi a fost regizat de către Iulian Moga. Acesta îl prezintă pe Viky Red drept un profesor care nu este în atenţia celor mici şi nici a tinerei pe care o place. Deşi încearcă să îi atragă atenţia cu flori şi momente pe care el le consideră romantice, nu reuşeşte şi se decide să meargă chiar şi la sală. Cu toate acestea…poate.

"Poate este despre situaţiile pline de umor care preced o relaţie, despre cum poţi să te îndrăgosteşti de cineva la care nu ai şanse, dar cu toate acestea să insişti. Piesa vorbeşte despre nenumărarele posibilităţi…Sau poate pur şi simplu simt ceea ce simţi şi tu" a declarat Viky Red.  

Piesa a fost compusă de Viky Red şi Laurenţiu Mocanu, iar producţia piesei a fost realizată de Viky Red împreună cu Alex Cotoi la Fonogram Studios. 



Sursa: fonogramstudios.ro - 3 Martie, 2014