# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Videoclip nou: Delia feat. Speak - "A lu' Mamaia"

Videoclip nou: Delia feat. Speak - "A lu' Mamaia"

Videoclip nou: Delia feat. Speak - "A lu' Mamaia"
Imnul Mamaia 2014 se numeste "A lu' Mamaia" si este cantat de catre Delia si Speak – o colaborare ce a luat nastere cu success in laboratoarele Ha Ha Ha Production. 

De muzica s-au ocupat Smiley si Maxx Kissaru, iar la versuri au contribuit cu ingrediente Smiley, Speak, DOC si Micu Dorian.

Videoclipul este realizat de Evil Twin Studios, in regia lui Spike, cu Tudor Panduru D.O.P. si este o coproductie Cat Music si Ha Ha Ha Production. 

"A fost fun la filmarile clipului. Am stat 2 zile in Mamaia si, pe langa orele de filmat, am si savurat statiunea. Am cantat, am dansat, m-am simtit ca in tabara, alaturi de prieteni si oameni frumosi", declara Delia.

Filmarile au avut loc in statiunea Mamaia, timp de 2 zile. In clip isi fac aparitia primarul Constantei - Radu Mazare, bandul Deliei si Cabron.

"Ma bucur ca am ajuns in etapa in care sunt cel mai nerabdator! Acest proiect beneficiaza de munca a catorva zeci de oameni, toti super profesionisti si care au reusit sa faca totul la un nivel superior", adauga Speak.

Photo by Dimitri Caceaune, make up by Ana Mironescu.

Sursa: Cat Music - 3 Iunie, 2014