# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Uddi lanseaza o noua piesa: "Adam si Eva"

Uddi lanseaza o noua piesa: "Adam si Eva"

Uddi lanseaza o noua piesa: "Adam si Eva"
Dupa ce a cucerit topurile muzicale alaturi de Delia, cu hitul “Ipotecat”, Uddi lanseaza un nou single solo, “Adam si Eva”, o piesa cu tenta sociala, care vorbeste despre relatii, nepotriviri, violenta si indiferenta, o poveste de viata si, in acelasi timp, un apel catre latura buna din noi: “Intorc si celalalt obraz cand dai, prea multa violenta aici in Rai!”

“Sunt bucuros pentru ca Adam si Eva este o piesa care mi se potriveste foarte bine ca stil muzical si pe care am simtit-o de la inceput. Sper ca cei care o asculta vor aprecia mesajul ei si vor intelege ca violenta nu rezolva niciodata problemele, din contra, le amplifica. Peace!”, declara Uddi.

Videoclipul este regizat de catre Dan Petcan si filmat la Buftea si are la baza o tema sociala in acord cu muzica si versurile tragicomice. In clip este ilustrata si antiteza dintre persoanele indiferente, care trateaza cu nepasare oamenii din jur si persoanele care incearca sa schimbe ceva si care se implica.

Uddi este un artist tanar si talentat, care a colaborat cu artisti consacrati ai muzicii romanesti, precum Delia (Ipotecat), What’s Up (Scumpa domnisoara) sau cu Randi (Prietena ta), iar muzica sa cu influente raggae ii reflecta personalitatea amuzanta si electrizanta. Uddi este genul de artist care reuseste sa transmita publicului intensitatea si pasiunea cu care canta.

Sursa: Cat Music - 20 Octombrie, 2014