# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Tuan - Antidot

Tuan - Antidot

Tuan - Antidot
Tuan lanseaza single-ul "Antidot", o piesa hip hop cu influente trap. "Antidot" este compusa de Tuan si Any1 in studioul Tuan Records, iar clipul este regizat de Silviu Mindroc. Vocea feminina ii apartine lui Elliane, artista care face parte din echipa Tuan Records.

Prin piesa "Antidot", Tuan doreste sa-i incurajeze pe cei ce-l urmaresc si sa-i determine sa-si urmeze visurile indiferent de situatie, sa fie curajosi, sa ia tot ce e mai bun din ceea ce ii inconjoara si sa iubeasca. "A fost un moment in viata in care am cazut si am realizat ca a-mi urma visurile este cel mai important lucru. Si pe voi va sfatuiesc sa faceti la fel.", declara artistul.

In clip, Tuan poarta o discutie in oglinda impreuna cu indragitul actor de teatru si film, Ion Dichiseanu, recunoscut pentru prestatiile artistice din indelungata activitate, dar mai ales pentru rolul sau din serialul de succes "Toate panzele sus". Pe scena, apar si dansatorii Bianca Voinea si Mihai Dumitrescu, iar echipa de styling este formata din Ana Gheorghe si Florentina Mindu.  

"La fel ca in celelalte melodii, am vrut sa tragem un semnal de alarma. De data aceasta, asupra tuturor celor care renunta la visurile lor. I-am propus proiectul maestrului Ion Dichiseanu care este un artist cu visuri implinite si care a acceptat imediat provocarea noastra. ", adauga Tuan. 

Compozitor si interpret, Tuan este pasionat de muzica inca din copilarie. Artistul studiaza pianul si face cursuri de canto, dar se regaseste cel mai bine in hip-hop. Tuan si-a deschis propriul sau studio de inregistrari – Tuan Records, impreuna cu prietenul si colaboratorul sau, Any1. Pana in prezent, Tuan a mai lansat "Bani degeaba" si "Fosta greseala" (ft. Any1).
Sursa: Cat Music - 8 Aprilie, 2017