# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Trupa Phaser lanseaza single-ul si videoclipul "Calatori"

Trupa Phaser lanseaza single-ul si videoclipul "Calatori"

Trupa Phaser lanseaza single-ul si videoclipul "Calatori"
De pe cele mai frumoase meleaguri din Islanda, calatorim alaturi de trupa Phaser in videoclipul celui mai recent single – "Calatori".  

"Calatoriile sunt cele mai puternice experiente din viata noastra. Ele nu inseamna doar sansa de a descoperi lumea prin locuri noi sau exotice, sunt si ocazia perfecta de a invata lucruri noi si surprinzatoare despre noi insine" declara membri trupei.

Lansat alaturi de MediaPro Music & Universal Music Romania, videoclipul a fost filmat in toamna anului trecut in Islanda si surprinde mai multe locatii inedite. "Nu am avut un scenariu propriu zis, dar am dorit sa cream un clip cu un impact vizual puternic. Nu a fost usor, a trebuit sa parcugem foarte multi kilometri in fiecare zi de filmari, iar clima islandeza nu e cea mai prietenoasa. Totusi, peisajele si culorile sunt extraordinare si credem ca a meritat", au adaugat cei de la Phaser. Filmarile si editarea video au fost realizate de Sebastian MARU Films din Timisoara.

Muzica si textul apartin trupei, iar masterizarea a fost asigurata de George HORA si Studio66.

Trupa Phaser s-a remarcat in cadrul Selectiei Nationale Eurovision 2013, cu piesa "Pour toi et pour moi", de altfel, primul single oficial al trupei. Au urmat single-uri ca "Fapte, nu vorbe", "Mi-e dor de el", "Valuri" sau "Ma aprinzi" sau single-ul "Alerg", compus chiar de catre membrii trupei. Recent, trupa a lansat recent varianta live a piesei "Alerg" in cadrul maratonului ULive Session si vor reveni in curand si cu alte interpretari live din aceeasi serie. Phaser inseamna atitudine, dinamica si multa energie. Exact astea sunt atributele pe care trupa le transmite si in clipul filmat la sfarsitul anului 2017, parte din proiectul Ulive Session (2nd Edition).  
Sursa: Universal Music Romania - 10 Februarie, 2018