# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Tiare lanseaza videoclipul piesei "Con tu amor"

Tiare lanseaza videoclipul piesei "Con tu amor"

Tiare lanseaza videoclipul piesei "Con tu amor"
Este o aparitie senzuala, cu o voce si un talent aparte. Tiare este noua voce a muzicii romanesti, iar astazi, chiar la inceputul toamnei, isi lanseaza videoclipul pentru primul ei single "Con tu amor". 

Piesa, cu aer latin, compusa de Eduard Alexandru, pe versurile scrise de Lucia Dumitrescu, este un featuring cu Veo, si exprima o dragoste jucausa, un joc de noroc al inimii, in care zarurile au fost aruncate. 

Frumoasa artista si-a ales un nume de scena pe masura, inspirat din florile exotice "Tiare", ce au un parfum dulce și intens, impetuos și atractiv. Cu o aroma aparte, ”Tiare” atrage, incita, la fel ca ritmurile muzicale pe care interpreta le aduce in atentia ascultatorilor. 

"Con tu amor este primul meu single. Este energic, iar ritmurile latino pe mine chiar mă fac să vibrez. Am adăugat un strop de dragoste, pentru farmec. O dragoste jucăușă, un joc de noroc al inimii, în care zarurile sunt de mult făcute. Totuși, ca în viață, visăm la o iubire unică, împărtășită, adunăm speranțe și dansăm odată cu ele, credem în ”El”. La final, poate fi doar un vis frumos. Sper să vă placă, să rezonați și să fiți alături de mine, iar eu promit sa nu va dezamagesc si sa revin cu surprize! Povestea mea a început odată cu aplauzele oamenilor dragi mie, care au crezut în vocea mea. Am simțit atunci că pot oferi mai mult decât un moment într-un cadru familiar și că pot primi mai mult decât aplauze și îmbrățișări. Am simțit că pot să înfloresc, să eman căldură și arome dintre cele mai plăcute. De aici și numele meu de scena.", spune Tiare.