# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Evenimente >> Sonny Flame lanseaza albumul "Way of Life"

Sonny Flame lanseaza albumul "Way of Life"

Sonny Flame lanseaza albumul "Way of Life"
Vineri, 30 noiembrie, Sonny Flame isi lanseaza primul album din cariera in cadrul unui concert in Club Oxygen (Calea Vacaresti nr. 391, Sun Plaza, etaj 1), incepand cu ora 23.00.
 
Red Clover Media va invita alaturi de Sonny Flame sa sarbatorim impreuna lansarea albumului “Way of Life”. Sonny Flame isi va prezenta albumul printr-un show care va cuprinde cele mai apreciate si importante piese ale lui. Cu o coregafie pregatita special pentru acest eveniment, invitati surpriza si piese interpretate live in prima auditie, Sonny Flame va asteapta la Club Oxygen sa-l cunoasteti asa cum nu ati avut ocazia pana acum. 
 
Albumul a fost intitulat sugestiv “Way of Life” pentru ca fiecare piesa este reprezentativa pentru Sonny Flame atat ca stil muzical cat si ca mesaj, iar daca acultati albumul veti descoperi o parte din viata lui. Pentru acest material discografic Sonny Flame a lucrat cu mai multe echipe de productie: GrooveBox, HaHaHa Production, Chill Brothers, 28 Production, si s-a implicat in procesul de compunere a pieselor.
 
Tracklistul albumului va fi anuntat pe pagina de facebook a artistului www.facebook.com/SonnyFlame, tot acolo gasind si mai multe informatii despre concertul de lansare.
 
In seara concertului, veti putea achizitiona albumul “Way of Life” cu autograf la un pret special.

Sursa: Red Clover Media - 15 Noiembrie, 2012