# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Smiley isi rasplateste fanii de pe Facebook cu o compilatie speciala

Smiley isi rasplateste fanii de pe Facebook cu o compilatie speciala

Smiley isi rasplateste fanii de pe Facebook cu o compilatie speciala
Smiley lanseaza o compilatie cu piese care au fost mai putin promovate, un cadou special pentru cei 600.000 de fani de pe Facebook. Tracklist-ul include 17 melodii care se regasesc pe cele doua albumele solo ale artistului, In lipsa mea si Plec pe Marte. Compilatia se numeste 600. 000 si poate fi descarcata gratuit de pe pagina de Facebook a artistului (//facebook.com/smileyonline ).
 
Este cadoul meu pentru cei care imi asculta muzica si care m-au sustinut si ma sustin mereu, pentru cei peste 600.000 de fani de pe Facebook. Vreau sa duc relatia noastra la urmatorul nivel, vreau sa-mi cunoasteti toate piesele pe care le-am editat vreodata si consider ca este de datoria mea sa fac asta. Imi doresc sa impart cu voi bucuria muzicii… sunt cantece foarte dragi mie, printre care, Ploua, Pe unde iti umbla inima, Hello, Un pas inainte, precum si trei remixuri speciale, spune Smiley.
 
Smiley este cel mai indragit artist pop din Romania. Acesta pastreaza o legatura foarte stransa cu fanii sai, pentru care posteaza zilnic. De altfel, pagina sa de Facebook numara cele mai multe like-uri ale unui artist roman, primite de la fanii din Romania. Pentru a downloada gratuit compilatia 600.000, accesati link-ul: www.facebook.com/smileyonline.

Smiley pe Facebook : //www.facebook.com/smileyonline
Smiley pe Twitter : //twitter.com/smiley_omul
Smiley official website: //www.smileyonline.ro/


Sursa: HaHaHa Production - 6 Iulie, 2012