# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Single nou Giulia - Vorbe Goale

Single nou Giulia - Vorbe Goale

Single nou Giulia - Vorbe Goale

Dupa succesul inregistrat impreuna cu cei de la DJ Project, Giulia, isi lanseaza astazi noul single, Vorbe Goale. Piesa marcheaza un nou inceput in cariera artistei, care se reinventeaza cu fiecare aparitie si care a stiut mereu sa se adapteze cerintelor industriei muzicale fara a-si pierde unicitatea si personalitatea.

Single-ul s-a auzit pentru prima data in aceasta dimineata la Alarma Pro Fm, iar premiera on-line are loc pe libertatea.ro. Intitulata sugestiv, Vorbe Goale, piesa are un puternic mesaj de dragoste si scoate in evidenta timbrul special al Giuliei reconfirmand, inca o data, statutul artistei in industria muzicala romaneasca.

Vorbe Goale poate fi descarcata gratuit incepand de astazi de pe pagina de facebook a Giuliei (//www.facebook.com/GiuliaAnghelescu) timp de 3 zile.
 
"Am muncit mult la aceasta piesa, sunt curioasa care vor fi reactiile ascultatorilor. Mi-am dorit ca piesa sa fie in limba romana!" a declarat Giulia.

Vorbe Goale, este produsa de Gala Records companie care se ocupa inclusiv de managementul Giuliei. Colaborarea cu Gabi Huiban si echipa acestuia dureaza de mai bine de 5 ani, artista lansand in aceasta formula numeroase piese ce au atins cele mai inalte pozitii ale clasamentelor muzicale romanesti. ( Prima Noapte, Te-am Ales, Nu, Regrete, Mi-e dor de noi, Rain, etc)

Sursa: Versuri.ro - 21 Noiembrie, 2011