# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Shift și Ruby - Urcă și coboară

Shift și Ruby - Urcă și coboară

Shift și Ruby - Urcă și coboară
Dupa un an productiv, cu lansari si colaborari de succes precum "Avioane de hartie" (feat Andra), "Baga mare" (feat Connect-R), "Norocos" (cu What's Up si Connect-R), Shift lanseaza un nou single, "Urca si Coboara", alaturi de Ruby.

Chiar daca cei doi artisti de top au mai colaborat pe partea de productie, "Urca si Coboara" este prima piesa cantata de Shift cu Ruby.

In preajma lansarii primului sau album, Shift vrea sa le ofere fanilor lui o idee despre sound-ul acestuia prin lansari de piese si videoclipuri, dupa cum spune: "Am ales ca pe albumul 'Adevarul' sa fac doar colaborari cu artisti care sunt pe acelasi film cu mine. Piesa 'Urca si coboara' e doar o felie din nebuneala mea. Ruby e mereu pe vibe, lucram foarte bine impreuna si am simtit ca trebuie sa fie si ea pe piesa".

Ruby, la randul ei, adauga: "Ma bucura foarte mult ca am facut aceasta colaborare cu Shift, mai ales ca vine in urma piesei "Buna, ce mai zici?", produsa tot de Shift. De fiecare data cand merg la el in studio, devenim creativi si orice piesa pe care mi-o arata, eu vreau sa cant repede pe ea".

In clipul regizat de Anton Sandu, cu care Shift a mai colaborat pentru "TBC" si "Norocos", ii putem vedea pe cei doi artisti prezentati in contraste inedite, intr-un joc de lumini si umbre.
Sursa: Cat Music - 14 Ianuarie, 2016