# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Evenimente >> Sesiunile „I Wander!”, primul capitol Traveler’s Tale de la WonderDay

Sesiunile „I Wander!”, primul capitol Traveler’s Tale de la WonderDay

Sesiunile „I Wander!”, primul capitol Traveler’s Tale de la WonderDay
De la sunetele specifice unei destinatii spectaculoase si muzica plina de energie intalnite pe strazile lumii largi, la povesti si destainuiri despre minunile vazute prin ochii celor mai cunoscuti bloggeri de travel din Romania, spectatorii vor avea ocazia sa traiasca la Traveler’s Tale o experienta unica in cadrul celor doua sesiuni informale de travel-sharing. Discutiile vor fi moderate de cunoscuta jurnalista Ana-Maria Caia, care se alatura astfel la WonderDay povestitorilor din cadrul Traveler’s Tale - Cezar Dumitru, Roxana Farca si Adriana Cocic. Sustinut de Volksbank si Silva, WonderDay este primul eveniment-concept din Romania ce va avea loc pe 29 iunie pe domeniul Palatului Mogosoaia.

La WonderDay, evenimentul Traveler’s Tale va avea doua sesiuni de discutii, activitati interactive si experiente multi-senzoriale. Prima sesiune, „I Wander through the Wonderful Sounds”, se va ocupa de explorarea lumii prin muzica si sunete - de la ritmurile latino ale strazilor cubaneze, murmurul medinei din Marakesh, sunetul pasilor de tango din Buenos Aires pana la cadenta fado-ului portughez sau chemarea la rugaciune a muezinului din Istanbul. Muzica este un limbaj universal si sunetele locurilor prin care treci sunt de cele mai multe ori o experienta puternica, ce iti permite sa intelegi mai bine o tara sau un oras. Cu o bogata experienta de travel si peste zeci de tari vizitate, cei patru calatori vor prezenta in cadrul celei de-a doua sesiuni, „I Wander through the World’s Wonders”, cele mai frumoase locuri vizitate, intamplari inedite si povesti despre cei mai minunati oameni pe care i-au intalnit.
 
Ambele sesiuni de discutii vor fi prezentate si moderate de cunoscutul producator de radio si televiziune, jurnalist si travel-blogger, ANA-MARIA CAIA. Autoarea blogului DEPOZIT (www.caia.ro) unde „stau pe rafturi povesti despre calatorii, sfaturi de viata, produse fabuloase, personaje incredibile”, ANA-MARIA CAIA a inventat, produs si scris numeroase documentare, emisiuni de radio si TV alaturi de personalitati valoroase din spatiul mass-media romanesc, printre care Dragos Bucur, Andrei Gheorghe sau Razvan Marc, fiind in acelasi timp si colaborator in reviste precum “Esquire”, “Reader’s Digest” sau “Dilema Veche”. 
 
Bucuresti Optimist – expozitie fermecatoare la WonderDay
 
Bucuresti Optimist, unul dintre cele mai iubite proiecte fotografice din Romania, va avea o expozitie in cadrul WonderDay. Cele mai frumoase ilustratii ale Bucurestiului vor putea fi vazute intr-un decor deosebit in cadrul unuia dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale anului. Sustinut de Volksbank si Silva, WonderDay va avea loc pe 29 iunie pe fascinantul domeniu al Palatului Mogosoaia.

Cu peste 72000 de fani pe Facebook, Bucuresti Optimist a devenit unul dintre cele mai apreciate proiecte de arta fotografica din Romania. Nascut in 2012, la initiativa fotografului Cristian Vasile, Bucuresti Optimist a pornit ca o pagina de Facebook ce gazduia fotografii menite sa surprinda partea mai “optimista” a orasului, in incercarea de a evidentia frumosul pe care multi dintre bucuresteni au incetat sa-l mai zareasca pe strazile Capitalei. Desi, la inceput, Cristian Vasile era singurul care posta imagini pe pagina de Facebook, treptat tot mai multi iubitori de fotografie s-au alaturat demersului, impartasind online pozele realizate prin Bucuresti. In doar doi ani, proiectul a reusit sa stranga peste 4.000 de fotografii ce ilustreaza locuri linistite, parcuri, cladiri, peisaje urbane, strazi sau pur si simplu momente petrecute intr-un Bucuresti mai optimist. O parte dintre acestea vor putea fi vazute in cadrul unei expozitii deosebite pe taramul fermecat din cadrul WonderDay, pe 29 iunie, la Palatul Mogosoaia.
 
Peisajul de poveste al WonderDay va fi completat si de prezenta unor creaturi spectaculoase sub forma unor fluturi uriasi, care vor inviora atmosfera la apus de soare printr-o coregrafie impresionanta. Cu aripi in lumini multicolore, The Bright Butterflies ofera o priveliste incantatoare printr-o serie de miscari ce surprind perfect gratia dansului si farmecul pieselor de teatru.

Lumea WonderDay isi va deschide portile catre publicul larg care este asteptat, cu mic, cu mare, pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogosoaia. Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro la pretul de 149 de lei. In ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la pretul de 160 de lei.


Copiii cu varste sub 12 ani vor avea acces gratuit, numai acompaniati de cel putin un adult.

Mai multe noutati din cadrul programului evenimentului urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.
 

Sursa: amphitrion.ro - 11 Iunie, 2014