# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Roy White & Ryssa - "Tu amor"

Roy White & Ryssa - "Tu amor"

Roy White & Ryssa - "Tu amor"
Roy White si Ryssa ne prezinta primul lor single: "Tu Amor".

Casa de discuri independenta Voices Media lanseaza primul single din anul 2013 si in acelasi timp un nou proiect muzical (Roy White & Ryssa), format din doi tineri ambitiosi, muncitori, devotati si care au si studii muzicale.
 
Roy White (pe numele sau real Marius Balint) are 33 de ani fiind pianist, trompetist si compozitor. A studiat la Liceul de Muzica "George Enescu" din Bucuresti si ulterior a activat in trupele Fernet si Anoma. In 2009 a participat la festivalul "Cerbul de Aur" reprezentand Mexicul alaturi de solista Marcela Cruz. Dintre reperele importante din cariera sa amintim si colaborarea cu Alexandra Craescu, dar si faptul ca a lucrat alaturi de Dan, componentul trupei de la Fly Project.
 
Ryssa (Larisa Popeti) este nascuta in Lugoj si are 23 de ani. Canta de la varsta de 11 ani, tot atunci incepandu-si activitatea intr-o formatie locala. De la varsta de 14 ani a inceput sa compuna piese, avand aparitii atat la tv cat si la radio si participand la numeroase festivaluri si evenimente. A studiat 3 ani de zile vioara la Scoala de Arte Frumoase "Filaret Barbu" din Lugoj si apoi a facut ore de canto in particular timp de un an.
 
Piesa "Tu Amor" este o compozitie a celor doi artisti, fiind produsa, inregistrata, mixata si masterizata la Super Sound Studio (inginer de sunet: Costin Milon). De artwork-ul piesei s-a ocupat Cristea Catalin (Massy). Melodia are numeroase influente muzicale menite sa alunge monotonia si sa treaca ascultatorul prin diverse stari de spirit.
Sursa: Voices Media inc. - 21 Februarie, 2013