# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Rita Ora si Chris Brown lanseaza videoclipul piesei "Body On Me"

Rita Ora si Chris Brown lanseaza videoclipul piesei "Body On Me"

Rita Ora si Chris Brown lanseaza videoclipul piesei "Body On Me"
Chiar daca se cunosc de 5 ani si au discutat de nenumarate ori despre o colaborare, Rita Ora si Chris Brown lanseaza abia acum, in 2015, single-ul si videoclipul "Body On Me". 

Unul dintre cele mai intime videoclipuri lansate de catre frumoasa artista, dar si foarte pasional, clipul "Body On Me" este regizat de catre Colin Tilley (regizorul clipului Anaconda, de la Nicki Minaj) si a fost filmat in L.A. 

Pe langa muzica, marea ei dragoste, Rita Ora a inceput recent si o cariera in actorie. A facut parte din distributia filmului Fifty Shades of Grey, iar momentan este partenera lui Jake Gyllenhaal in filmul Southpaw. 
 
In plus, artista a aparut intr-o episod din serialul Empire, unde a interpretat piesa "New York Raining", colaborarea cu Charles Hamilton. 

In iunie, Rita a lansat un alt single solo, dupa succesul piesei "I Will Never Let You Down". Este vorba despre "Poison” - locul 3 in topurile muzicale in UK, unde cameleonica artista are numeroase proiecte, printre care si cel de jurat in cadrul X Factor. 




Sursa: Cat Music - 19 August, 2015