# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Evenimente >> Richard Clayderman la Bucuresti

Richard Clayderman la Bucuresti

Richard Clayderman la Bucuresti
Richard Clayderman readuce primăvara romantică la Bucureşti

Richard Clayderman, cel mai iubit pianist al lumii, revine la Bucureşti pe 19 martie, ora 20.00, la Sala Palatului într-un concert inedit.

Phoenix Entertainment are deosebita plăcere de a oferi publicului un spectacol grandios al celui mai popular pianist al momentului. Richard Clayderman va încânta spectatorii cu armonia emanată de sunetul pianului său într-un eveniment ce nu va fi uitat cu uşurinţă de publicul român. Pianistul va fi acompaniat de muzica magistrală a Cameratei Regale, întregul spectacol fiind condimentat de percuţionistul Daniel Ciampolini.

Prince of Romance, aşa cum este supranumit celebrul pianist, va oferi celor prezenţi două ore feerice, în care va interpreta cele mai cunoscute şi apreciate cântece ale sale. Dintre acestea nu va lipsi cea mai iubită piesă a artistului francez, „Ballade pour Adeline”, aflată în inimile tuturor ascultătorilor săi şi care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de ţări.

Talentul lui Richard Clayderman a fost apreciat nu numai prin aplauzele a milioane de fani, ci şi prin cele 267 de discuri de aur şi 70 de discuri de platină, cucerite în urma înregistrărilor a peste 1300 de melodii. Artistul deţine titlul oficial de „cel mai popular pianist din lume” acordat de Cartea Recordurilor.

Richard Clayderman va readuce primăvara romantică la Bucureşti, într-un spectacol în care magia pianului va molipsi iremediabil publicul cu sensibilitatea şi pasiunea muzicii sale memorabile.

Biletele sunt disponibile la preţurile de 400, 300, 200, 140 şi 95 lei, în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online prin www.eventim.ro.
Sursa: Phoenix Entertainment - 10 Martie, 2014