# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Pe banii mei - primul single semnat Catalin Dobre

Pe banii mei - primul single semnat Catalin Dobre

Pe banii mei - primul single semnat Catalin Dobre
Catalin Dobre, unul dintre finalistii show-ului “Vocea Romaniei” lanseaza astazi primul single din cariera, alaturi de Cabron.

“Pe banii mei este o piesa care ma reprezinta in totalitate. As dedica-o in special celor care-si doresc o geaca de piele cu tinte…si in general celor care stiu sa zambeasca, chiar daca au doar 100 de lei prin buzunare. Ma bucur mult de colaborarea cu Cabron, pe care il apreciez inca din copilarie”, a declarat Catalin.

Carismatic si cu o voce inconfundabila, Catalin Dobre a facut parte din echipa lui Smiley in cadrul celui mai vizionat show de talente din Romania, numarandu-se printre favoritii publicului inca de la prima aparitie.

“Imi place piesa pentru ca e pozitiva, optimista si foarte dinamica. Catalin vine cu un aer nou in peisajul muzical, e un rocker cu atitudine de rapper si cu o voce care ma face sa spun pe bune ca “esentele tari se tin sticlute mici”, declara Cabron.

Catalin Dobre  are 20 de ani si este din Brasov. A inceput sa cante de la 4 ani, iar la 13 ani a inceput si lectiile de canto. In ciuda problemelor materiale, Catalin nu s-a dat batut si a studiat cat a putut de mult pentru a ajunge acolo unde isi doreste: printre marii artisti ai lumii.

 

Sursa: HaHaHa Production - 8 Februarie, 2012