# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Pacha Man - Când zâmbeşti

Pacha Man - Când zâmbeşti

Pacha Man - Când zâmbeşti
Pacha Man, cel mai apreciat artist reggae din Romania, lanseaza un single inspirat din propria poveste de viata, dar care este deopotriva si o radiografie a societatii in care traim: Cand zambesti.

Piesa Cand zambesti surprinde cu fidelitate vremurile in care traim, neschimbate de ani de zile, insa are, totusi, un mesaj pozitiv: suntem arhitectii propriilor vieti, deci numai noi alegem cum sa traim.

"Cand zambesti" e o piesa pe care am lucrat-o in urma cu multi ani, insa ma bucur ca are lansarea in vremurile acestea, mai ales ca mesajul a ramas actual. Uita-te in jurul tau, fii atent la oamenii care trec pe langa tine si-o sa-ti dai seama ca ii poti numara pe degete pe cei care zambesc. Mi-am propus sa schimb stari de spirit cu piesa aceasta: terapia "Cand zambesti", o reteta dupa Pacha Man, spune artistul.


Pacha Man este cel mai proeminent artist reggae si hip-hop din Romania, cu o experienta de peste 16 ani in industria muzicala autohtona si nu numai. Primul sau album – Globul de Cristal - a aparut in 1998, urmand ca cel de-al doilea - Drumul catre Rastafari – aparut in anul 2000, sa devina cea mai apreciata colectie de muzica reggae si hip-hop romaneasca de la vremea respectiva. Cel de-al treilea album lansat de catre artist avea sa apara in 2006 – Contra curentului.


De-a lungul timpului, Pacha Man a colaborat cu cei mai influenti artisti de pe scena de hip-hop a Romaniei – B.U.G. Mafia, Parazitii, Zale, Cedy2k, DOC, Deliric, El Niño, dar si cu cei mai apreciati artisti pop ai ultimilor ani: Smiley, Stefan Banica Jr., Alex Velea, Corina, Brighi si nu numai. Pacha Man a fost si membru fondator al grupului Haarp Cord, alaturi de Sisu, Cedry2k si Dragonu'.


Povestea de succes a lui Pacha Man continua. Anul acesta, artistul a intrat in gasca HaHaHa Production si le promite fanilor sai nenumarate piese in clasamentele radio si TV, dar si piese special dedicate scenei underground.


Pacha Man pe Facebook.

Sursa: HaHaHa Production - 27 Noiembrie, 2013