# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Evenimente >> Omul cu Sobolani incepe "Marea cautare"

Omul cu Sobolani incepe "Marea cautare"

Omul cu Sobolani incepe "Marea cautare"
Joi, 28 februarie 2013 dupa orele 19.00, Omul cu Sobolani lanseaza videoclipul piesei ”Cauta” chiar in locatia unde au avut loc filmarile, adica in imobilul Dianei 4. ”Cauta” este primul single de pe viitorul album Omul cu Sobolani, ”Marea cautare”. Piesa va fi difuzata in premiera miercuri, 27 februarie la Radio Guerrilla, in cadrul emisiunii lui Bogdan Serban, Guerrilla LogOut.
 
Videoclipul piesei ”Cauta” este produsul unei colaborari regizorale dintre Dragos Ometita, art-directorul oficial al trupei, si vocalul Dan Amariei: Dan Amariei: ”Este pentru prima oara cand eu fac pe regizorul, impreuna cu Dragos, care este pentru noi cam ceea ce este  Anton Corbjin pentru Depeche Mode (pastrand evidentele proportii)”. 
 
Povestea se articuleaza in jurul unui story minimal, dar care va avea mai multe sfarsituri. Fiecare sfarsit poate fi ales de catre cel ce vizioneaza videoclipul, cu ajutorul unui plug in special ce va putea fi downloadat foarte simplu.
Pentru single-lui “Cauta”, trupa Omul cu Sobolani a colaborat cu producatorul englez Adam Whittaker, fondatorul SpaceRay Music. Adam, impreuna cu managerul general al casei de productie, István Farkas Adorjáni, s-au declarat extrem de incantati si onorati sa colaboreze cu OCS, iar Adam a declarat: ”Fac asta fiindca imi place foarte mult. Sunt interesat de oamenii care vor intr-adevar sa reuseasca si care vor sa ajunga undeva.” 
 
Inca din timpul turneului aniversar ”OCS 15 ani” care a avut loc in toamna trecuta, trupa a inceput lucrul la noul album, album ce va beneficia de o lansare şi de un turneu de promovare in orasele mari din tara. Albumul-concept va contine 12 piese si este construit in jurul temei „cauta”: "Cauta este prima piesa de pe albumul "Marea cautare" si este cumva piesa centrala. Trimite inspre cautarea pe care o s-o inţeleaga fiecare cum vrea. Noi in momentul asta ne cautam pe noi insine.” Noul album va fi marcat şi de o colaborare exploziva cu MC Bean, vocea trupelor Suie Paparude si Subcarpati, si va putea fi ascultat incepand cu octombrie 2013. Pana la lansarea din toamna, OCS planuieste sa mai lanseze inca 2 single-uri, ce vor fi insotite fiecare de cate un videoclip.

Sursa: Versuri.ro - 22 Februarie, 2013