# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Evenimente >> O noua confirmare WonderDay: seducatoarea Delilah revine la Bucuresti!

O noua confirmare WonderDay: seducatoarea Delilah revine la Bucuresti!

O noua confirmare WonderDay: seducatoarea Delilah revine la Bucuresti!
Dupa succesul primului sau concert sustinut in Romania chiar la inceputul acestui an, incantatoarea Delilah revine la Bucuresti pentru un show special in cadrul unuia dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale verii – WonderDay. Cei care au ratat atunci intalnirea cu tanara frantuzoaica vor avea sansa sa o vada si sa o asculte live vara aceasta, intr-o zi minunata de 29 iunie, la Palatul Mogosoaia. Delilah se alatura astfel unui line-up de poveste, alaturi de Tape Five, Noora Noor si Asaf Avidan in cadrul primului eveniment-concept din Romania.

Cu o aparitie extrem de senzuala si o voce pe cat de puternica pe atat de diafana, Delilah a oferit fanilor sai din Romania un concert de neuitat in aceasta primavara. Intr-o atmosfera intima si extrem de relaxata, Delilah a avut un program acustic care a surprins peste masura audienta, artista parasind scena dupa minute in sir de aplauze, lasand in urma promisiunea unei reveniri. Si s-a tinut de cuvant caci Delilah revine la Bucuresti vara aceasta pentru o noua reintalnire cu cei care au ascultat-o deja live si au ramas indragostiti iremediabil de sunetul vocii sale, dar si cu cei ramasi cu regrete dupa ce au ratat primul show. Concertul din cadrul WonderDay se anunta asadar unul aparte, fiind prima reprezentatie a artistei in Romania intr-un cadru mult mai larg, intr-un decor fabulos prilejuit de domeniul Palatului Mogosoaia. Delilah va aduce pe scena o parte dintre cele mai cunoscute piese ale sale printre care “Love You So”, “Breathe”, “Inside My Love”, “Shades of Grey”, senzuala “Go” sau deja celebra “Time”, single inregistrat alaturi de Chase&Status in 2011.  

Nascuta in anul 1990 la Paris, intr-o familie pasionata de muzica, Delilah si-a aratat talentul de mica, la 12 ani compunand deja prima sa piesa. Casele de discuri nu au ratat ocazia si au inceput sa o curteze, Delilah devenind unul dintre cele mai promitatoare noi “produse muzicale”. In 2012 a aparut primul sau album, From the Roots Up, o colectie de piese cu variate influente urbane, de la acustic si dub, pana la drum & bass si dubstep, stilul sau ajungand sa fie comparat tot mai des cu artisti ca Portishead, Ella Fitzgerald, Alanis Morissette, Aaliyah, Nine Inch Nails sau Chaka Khan. Live, Delilah este intotdeauna o prezenta seducatoare, muzica ei fiind tot mai des auzita pe scenele festivalurilor europene. Dupa ce anul trecut a fost headliner pe scena Fusion in cadrul festivalului Exit (Serbia), anul acesta artista se alatura lui Asaf Avidan in Ziua Minunilor de la Mogosoaia, in cadrul unui program din care vor mai face parte si Noora Noor si Tape Five.
 
Aylin & The Lucky Charms, concert sarmant de pop-jazz in cadrul WonderDay! 
                       
Aylin Cadir, tanara artista de jazz de origine turca soseste pe 29 iunie la WonderDay alaturi de trupa sa, The Lucky Charms, in cadrul unui concert sarmant de jazz cu influente pop si retro. Aylin & The Lucky Charms se alatura astfel lui Asaf Avidan, Delilah, Noora Noor si Tape Five in programul artistic al Zilei Minunilor de pe domeniul Palatului Mogosoaia!
 
Aylin si-a inceput cariera muzicala la 16 ani odata cu participarea de succes la un concurs de muzica din Romania unde a avut parte de o experienta de neuitat alaturi de trupa Pops. Anii au trecut, iar artista si-a descoperit pasiunea pentru arta actoriei, fiind din 2008 licentiata UNATC. Aylin s-a remarcat inca din studentie fiind considerata una dintre cele mai talentate reprezentante ale generatiei sale, cu nenumarate roluri in productii de teatru si film. Actoria a fost o alegere buna, sustine tanara artista, insa niciodata nu a reusit sa lase in urma prima sa pasiune: muzica. A inceput sa cante din nou, sa experimenteze tot mai mult ajungand intr-un final la jazz – un stil redescoperit recent care se sincronizeaza perfect cu personalitatea sa. Aylin s-a alaturat unor trupe de jazz impreuna cu care a inceput sa concerteze in cluburi mici din Romania unde, spune artista, si-a castigat experienta muzicala. 
 
Aylin i-a intalnit astfel pe unii dintre cei mai buni artisti de jazz ai noii generatii din Romania, alaturi de care a format proiectul Aylin & The Lucky Charms. Dupa o serie de concerte, artista a lansat albumul de debut, Cloud, pentru care a colaborat cu diferiti producatori si compozitori precum Elena Morosanu sau Moonlight Breakfast, albumul pop jazz devenind la scurt timp o miscare noua in industria muzicala din Romania daramand barierele intre muzica mainstream si stilul underground. Aylin exploreaza elementele muzicii jazz, stil pe care il imbina cu influente pop si retro intr-o combinatie autentica si extraordinara. Fiind de origine turca, Aylin a decis sa filmeze primul ei videoclip pentru piesa Cloud in satul bunicii sale, Baspinar, de langa Marea Neagra unde artista si-a petrecut copilaria. Dupa aparitia albumului de debut, Aylin a lansat un nou single intitulat 10 feet tall. Piesa, puternic influentata de sound-ul pop, este compusa de artistul american Naz Tokio si se bucura de un videoclip inovativ prin stilul de filmare al secventelor cadru.
  
Aflat la prima editie, WonderDay promite o zi de neuitat, intr-un decor de poveste gazduit de unul dintre cele mai frumoase locuri din preajma Bucurestiului: domeniul Palatului Mogosoaia. Printre fascinante cladiri brancovenesti si copaci seculari, WonderDay recreeaza o lume de basm in care grijile dispar iar publicul se bucura de cea mai relaxanta zi din vara, in compania unor concerte de neratat!

Biletele spre lumea WonderDay sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret:

Regular:  139 lei in perioada 7 mai – 7 iunie si 149 lei in perioada 8 iunie – 28 iunie;
On Show Day: 160 lei in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile.
 
Mai multe confirmari si noutati din cadrul programului evenimentului urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.

Sursa: amphitrion.ro - 26 Mai, 2014