# a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
Versuri.ro >> Ştiri >> Nosfe feat. Gabi Pecheanu & Mihaela Agache - Asa cum e ea

Nosfe feat. Gabi Pecheanu & Mihaela Agache - Asa cum e ea

Nosfe feat. Gabi Pecheanu & Mihaela Agache - Asa cum e ea
Dupa colaborarea cu Ruby pentru "Condimente", piesa care a adunat peste 31 de milioane de vizualizari pe YouTube in doar 3 luni de cand a fost lansata, Nosfe revine cu un nou single si o noua colaborare, cu Gabi Pecheanu si Mihaela Agache, "Asa cum e ea". 

Single-ul "Asa cum e ea" este compus de catre Gabi Pecheanu si NOSFE, artistul care compune si produce piese alaturi de Satra B.E.N.Z.  

"De cand am auzit prima oara piesa 'Asa cum e ea', compusa de Gabi Pecheanu, i-am propus sa facem o varianta impreuna. Acest lucru s-a intamplat acum si ma bucura nespus!", declara NOSFE. 

NOSFE face parte si din Satra B.E.N.Z, o grupare nonconformista, alaturi de care compune si lanseaza piese cu un stil inedit si genuri muzicale ca trap, drill, grime, dar si concepte video si de show originale. 

Gabi Pecheanu este membru al fostei trupe AS XX, alaturi de care a lansat hituri ca "Inima te cheama", "Asa cum ai visat" sau "La mare". De atunci si pana in prezent a mai lansat piese, cateva alaturi de Mihaela Agache, cum ar fi "Un mesaj", "Sentimente", "Pentru tine", dar si alaturi de Nosfe, "Cine te asteapta". 

Sursa: Cat Music - 12 August, 2016